Home » , » Σκλήρυνση της κρατικής καταστολής ανακοινωνει ο Χρυσοχουντίδης.

Σκλήρυνση της κρατικής καταστολής ανακοινωνει ο Χρυσοχουντίδης.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020 | 11:17 μ.μ.

Λέξη δεν βρήκε να πει για απίστευτη συμπεριφορά της υφιστάμενης ένστολης αληταρίας, παρ' όλο που οι καταγγελίες είναι καθημερινές, ο υπουργός μπάτσων και καταστολής.

Αντιθέτως, από την Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται ο τυχοδιώκτης, πολιτικός γενίτσαρος Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ανακοίνωσε την περαιτέρω θωράκιση των κατασταλτικών μηχανισμών με την  πρόσληψη άλλων 800 συνοριοφυλάκων, και επικαλούμενος προσχηματικά την αντιμετώπιση της πανδημίας προαναγγέλλει ότι θα παρακολουθήσουμε καινούργιες εικόνες, ατιμώρητης ασύδοτης μπατσάδικης κτηνωδίας.  

«Θα επιχειρήσουμε με όλα τα μέσα, να μην επιτρέψουμε μεγάλες συγκεντρώσεις. Θα είμαστε παρόντες είτε να αποτρέψουμε είτε να προκαλέσουμε διάλυση συγκεντρώσεων», δήλωσε ο βραβευμένος απ' το  FBI υπουργός.

Προφανώς ζει στον κόσμο του, όπως και όλη η κυβέρνηση των "αρίστων", πιστεύοντας (;) ότι αντί να λάβουν σοβαρά μέτρα για την Υγεία και την Παιδεία, με την καταστολή και το γκλομπ του μπάτσου θα τιθασευτεί η επέλαση της πανδημίας. 

Ασε που είναι ερωτηματικό αν οι ένστολες δυνάμεις υπεράσπισης του συστήματος, έχουν την επιχειρησιακή δυνατότητα να διαλύσουν μια μαζική, δυναμική συγκέντρωση, χωρίς να προκύψουν γεγονότα τα οποία δεν είναι προβλέψιμα.

Υπάρχει και η περίπτωση να υπάρχει κυβερνητικό σχέδιο μαζικού αποπροσανατολισμού από τις τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες για την ανεξέλεγκτη εξάπλωση της πανδημίας.

Πιθανόν η κατασκευή ενός "εχθρού" στο πρόσωπο της νεολαίας που συγκεντρώνεται στις πλατείες και η αστυνομική δίωξη της, να εντάσσετε στους επικοινωνιακούς κυβερνητικούς σχεδιασμούς. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger