Home » , » Προφητεία

Προφητεία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020 | 3:55 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175  

Πάλι προβλέψεις θα κάνουμε, πάλι θα επαληθευτούμε και θα μας πούνε κάποιοι προφήτες. Δεν είναι θέμα ενόρασης, αποκάλυψης κλπ αλλά παρατήρησης στα πειράματα που μας υποβάλει ο σαδιστής Μητσοτάκης.

Η «προφητεία» έχει ως εξής. Ποτέ δεν θα υπάρξουν 10.000 κρούσματα στην Ελλάδα. Και η επιστημονική εξήγηση. Γίνονται λίγα τεστ. Θέλουμε 20 και παραπάνω τεστ για να βρούμε 1 κρούσμα θετικό στο κορονοϊό. Για να έχουμε 4.000 κρούσματα που άκουσα ότι έγραψε γαλάζιο πετσωμένο site, πρέπει να κάνουμε τουλάχιστο 80.000 τεστ. Δεν κάνουμε ούτε 20 που λέει ο Μητσοτάκης. Για 10.000 θα πρέπει να κάνουμε 200.000 τεστ. Μόνο αν φτιάξει κουμπάρος εργοστάσιο.

Αυτό σημαίνει πως όταν κάναμε ακόμα λιγότερα τεστ μας δούλευαν για να βαφτίσουν το Μητσοτάκη «Μωυσή» ενώ ήταν Τιτανικός. Επίσης πως τα κρούσματα αυξομειώνονται ανάλογα με τη θέληση της κυβέρνησης. Άρα αξιοπιστία μηδέν! Οπότε δεν θα πω έχουμε κοντά στα 1.000 κρούσματα έχουμε παραπάνω.

Το θέμα είναι πως τα μέτρα που παίρνει η ΝΔ βοηθούν τη διασπορά του ιού. Καταρχήν δεν κάνει τίποτε για τις συγκοινωνίες. Και μη βγει ο Άδωνης να πει «θέλετε να κόψουμε συντάξεις να πάρουμε λεωφορεία» γιατί θα του απαντήσουμε να ζητήσει πίσω από τον ανεψιό αυτά που έφαγαν οι κάμπιες, τα σκουλήκια της ΝΔ στο μεγάλο περίδρομο. Να ζητήσει επίσης τα εκατομμύρια που έδωσαν στα κανάλια με την λίστα Πέστα. Όχι μόνο θα βρει τα λεφτά να πάρει λεωφορεία, αλλά και ταξί.

Ακόμα έχει δώσει αφορμή να ξεσαλώσουν τα αφεντικά. Το ένα μετά το άλλο εργοστάσιο αποκαλύπτονται πως είναι φωλιές κορονοϊού. Τίγκα οι εργάτες και δεν φταίνε καθόλου αυτοί, γιατί κανείς τους δεν ήθελε να κολλήσει. Όταν όμως δουλεύεις ώρες δίπλα στον άλλο σκλάβο χωρίς κανένα μέσο προστασίας, επειδή έτσι γουστάρει ο αφέντης, τα παθαίνεις αυτά.

Τα μεγάλα εγκλήματα βεβαίως είναι ο τουρισμός και τα σχολεία. «Εντελώς τυχαία» μόλις ήρθαν οι τουρίστες αυξήθηκαν πολύ τα κρούσματα. Και μόλις άνοιξαν τα σχολεία έγινε χαμός. Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Ένα τελευταίο να τελειώσουμε με τον ιό. Στη διαδήλωση για την εγκληματική συμμορία της χρυσής αυγής δεν κόλλησε κανένας. Αντίθετα κόλλησαν σε περιοχές κάστρα της ΝΔ. Πχ Σέρρες, Καστοριά. Εγώ έχω μια θεωρία. Πάνε πολλοί ψηφοφόροι και γλείφουν πισινούς γαλάζιων κηφήνων. Οι βουλευτές της ΝΔ γλείφουν πισινούς αφεντικών. Κι αυτοί έχουν ιό γιατί κάνουν πάρτι με ούζα. Θεωρία αλλά εξηγεί πολλά κυρίως γιατί αρκετά στελέχη της γαλάζιας συμμορίας είναι φορείς. Κι αυτοί δεν πλένονται ή πάνε στο περίπτερο μετά τις 12 και κάνουν πάρτι;

Για τους φασίστες λοιπόν που λένε για τη μεγαλειώδη αντιφασιστική συγκέντρωση έχω μόνο μια ερώτηση: Τσούζει; Έτσι, να πονάει!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger