Home » , , » Ολοκληρώνεται το έγκλημα, σε βάρος της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας,

Ολοκληρώνεται το έγκλημα, σε βάρος της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας,

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 | 12:57 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η πρόταση μομφής κατά του εκλεκτού των τοκογλύφων απορρίφθηκε από τη Βουλή (όπως ήταν αναμενόμενο) με 158 κατά έναντι 133 υπέρ.

Όμως ο κόσμος έχει πολύ διαφορετική γνώμη, όσο κι αν προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα τα ΜΜΕ της ΝΔ τα γαλάζια troll και οι μαϊμού δημοσκοπήσεις.

Ούτε φυσικά εμπιστεύεται κανείς τις τσόντες της ΝΔ, αλλά ούτε και το ΣΥΡΙΖΑ, που εφάρμοσε την ίδια ακριβώς πολιτική της ανθρωποφαγίας.

Υποψιάζομαι πως έκαναν περισσότερα τεστ και άρα είχαν ανακοίνωσαν περισσότερα κρούσματα κορονοϊού, για να φοβίσουν τον κόσμο, ώστε να μη διαδηλώσει για την αρπαγή των σπιτιών του.

Αυτό που γίνεται από τα δεξιά αποβράσματα είναι πλιάτσικο. Και μάλιστα άγρια λεηλασία σαν αυτές που ένας ξαναμμένος στρατός λυσσασμένων μισθοφόρων μπαίνει μέσα σε μια πλούσια πόλη όπου έχουν καμφθεί οι άμυνες της μετά από σκληρή μάχη. Δεν θα αφήσουν τίποτε όρθιο!

Το ΚΚΕ έχει τοποθετηθεί «καταψηφίζει στο πρόσωπο του υπ. Οικονομικών - συνυπεύθυνο και για το έγκλημα κατά της ΛΑΡΚΟ- συνολικά την πολιτική της κυβέρνησής της ΝΔ, όπως επίσης καταψηφίζει και εκείνα τα κόμματα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, που προσχεδίασαν το έγκλημα, σε βάρος της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, το οποίο ολοκληρώνει η κυβέρνηση της ΝΔ με τον Πτωχευτικό Κώδικα».

Γι αυτό ο κόσμος δεν ξεσηκώθηκε ακόμα. Όπου να ναι όμως… Στο ΣΥΡΙΖΑ είναι οι χειρότεροι υποκριτές. Αλλιώς ο βρικόλακας Μητσοτάκης θα είχε ήδη πέσει. Αλλά χάρη στα εγκλήματα των προηγουμένων, οι δεξιοί ξεσάλωσαν και κάνουν γιούρια.

Αλλά ο κόσμος πολύ σύντομα θα σταματήσει να κοιτά τι κάνανε οι βλάκες ρεφορμιστές και θα ασχοληθεί με τα εγκλήματα της Νέας Δικτατορίας. Τα γαλάζια καθίκια έλαβαν θέση κι άρχισαν ήδη να βάλλουν κατά του φουκαρά που χάνει το σπίτι του και πετιέται στο δρόμο. Ε ρε ξύλο που θα φάνε μερικοί από κείνον που δεν έχει να πληρώσει επειδή έχασε τη δουλειά του κι από πάνω ακούει να τον βρίζουν και να τον ειρωνεύονται ενώ του κάνουν έξωση από το σπίτι που πήρε με χίλια ζόρια.

Μη νομίζει ο Μητσοτάκης πως τελείωσε. Ο κόσμος θα αγωνιστεί γιατί αυτό που κάνουν οι τοκογλύφοι είναι ληστεία. Οι Τράπεζες που χάρισαν εκατομμύρια σε πλούσιους απατεώνες, λωποδύτες πολιτικούς και λαμόγια θα διώξουν από τα σπίτια τους εκατοντάδες χιλιάδες θύματα της πολιτικής που όλο τον προηγούμενο καιρό πλήρωναν τα μνημόνια εξ αιτίας των χρεών των τραπεζών και των πολιτικών!

Μητσοτάκη, δεν σε σώζει τίποτα! Μάθε να πιλοτάρεις ελικόπτερο. Κάνε δίαιτα για να χωράς στο σωλήνα της αποχέτευσης. Ο κόσμος αρχίζει να ξυπνά. Πολύ θυμωμένος. Από δω και στο εξής τα γαλάζια σκουλήκια θα θυμηθούν τα χρόνια εκείνα που δεν τολμούσαν να ξεμυτίσουν από τις τρύπες τους.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger