Home » , , » Πάνοπλοι μπάτσοι απέναντι σε "εχθρούς" με κοντά παντελονάκια. Ασχολίαστες κάποιες εικόνες μπατσάδικης κτηνωδίας.

Πάνοπλοι μπάτσοι απέναντι σε "εχθρούς" με κοντά παντελονάκια. Ασχολίαστες κάποιες εικόνες μπατσάδικης κτηνωδίας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020 | 8:25 μ.μ.


Οι εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι σοκαριστικές.
Πάνοπλα γομάρια έχουν στριμώξει στον τοίχο 15χρονα παιδάκια, με κοντά παντελονάκια και να τα αντιμετωπίζουν σαν εν δυνάμει κακοποιούς
. ενώ σε άλλα παιδάκια κάνουν κεφαλοκλείδωμα για να δείξουν πόσο "άντρες" είναι.
 
Φυσικά η ένστολη αλητεία δεν αντιλαμβάνεται ότι το μόνο που κατορθώνει είναι να δημιουργεί την επόμενη γενιά των δρόμων. Ούτε τι απωθημένα μπορεί να αφήσει σε παιδικές καρδούλες.
Οπως λέει και το γνωστό σύνθημα "κάτω από τα κράνη τους έχουνε σκ..."

Είναι αδιάψευστος μάρτυρας οι φωτογραφίες που βλέπουν την δημοσιότητα, για την συμπεριφορά που αντιμετώπισαν από τους "υπερασπιστές του νόμου και της τάξης", ανήλικα παιδάκια τα οποία θέλησαν να διεκδικήσουν αυτά που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα.

Πρέπει να έχει κανείς ειδικές γνώσεις για να προσεγγίσει πώς νιώθει ένα παιδάκι που οι μπάτσοι το διατάζουν να γονατίζει και να βλέπει ένα τοίχο γνωρίζοντας ότι πίσω του βρίσκονται πάνοπλοι μπάτσοι. 

Τι σχολιασμό μπορείς να κάνεις στις φωτογραφίες που έχεις ο χρήστης του twitter Νίκος Χριστοφάκης όπου εμφανίζονται "παλικάρια" του Χρυσοχοϊδη να κάνουν κεφαλοκλείδωμα σε μαθητές για να τους προσάγουν, προφανώς σε αστυνομικό τμήμα;    


Μάλλον θα είναι "κομμουνιστές μαθητές" που έλεγε τσεκουράτα ο "αξιότιμος" υπουργός Μ. Βορίδης οπότε ..... 


Είναι κάποιες φορές που το όργιο της κυβερνητικής αυταρχικότητας και η κτηνωδία των μπάτσων δεν σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις σχολιασμό με κόσμιο λεξιλόγιο. Πόσο μάλλον που σήμερα θύματα υπήρξαν μικρά παιδάκια.
Καλύτερα, λοιπόν, να παραθέσουμε απλώς το γεγονός χωρίς καμιά δικιά μας τοποθέτηση.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

16 Οκτωβρίου 2020 στις 8:35 π.μ.

Αυτο που γραφεις βαθυ κοκκινο ειναι το μεγαλο συμπερασμα:Δημιουργείται η επομενη γενια των δρομων. Οι (αυτοι) δεν θελω καν να τους αναφερω, δεν το καταλαβαινουν και φερονται σε ανηλικα παιδια με βιαιο τροπο;;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger