Home » , » Η "αβλεψία" του "αδιάβαστου"

Η "αβλεψία" του "αδιάβαστου"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020 | 8:01 μ.μ.

Δεν θα κάνουμε εμείς "παράσιτα" αν κάποιοι/ες απ' το χριστεπώνυμο ποίμνιο βιάζονται να συναντήσουν τον "δημιουργό" τους.
Το μοναδικό πρόβλημά μας είναι ότι πολλαπλασιάζονται οι "υγειονομικές βόμβες" που κυκλοφορούν ανάμεσα μας και δεν έχουμε καμιά διάθεση να υποστούμε τις συνέπειες από την συμπεριφορά των "ευλαβών" χριστιανών.

Υπάρχει όμως και μια άλλη συμπαντική παράμετρος.
Μόλις πριν λίγες μέρες από την Θεσσαλονίκη όπου βρισκόταν, ο τυχοδιώκτης, πολιτικός γενίτσαρος Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, δήλωνε ότι «Θα επιχειρήσουμε με όλα τα μέσα, να μην επιτρέψουμε μεγάλες συγκεντρώσεις. Θα είμαστε παρόντες είτε να αποτρέψουμε είτε να προκαλέσουμε διάλυση συγκεντρώσεων».

Κι' εδώ έχουμε μια -ρητορική- ερώτηση προς βραβευμένο απ' το FBI υπουργό: Αυτές τις συγκεντρώσεις των "πιστών" τα ένστολα λακωνικά του αστυνομικού μηχανισμού που προΐσταται, δεν τις αντιλαμβάνονται;
Κι αυτό γιατί μόνο τότε δικαιολογούνται να μην πράττουν τα "δέοντα" που έχει εξαγγείλει ο κυβερνητικός αξιωματούχος. Κι αυτό σε μια στιγμή που η ειδησεογραφία αναφέρει για την επικίνδυνη εξάπλωση της πανδημίας με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει 10 νέους θανάτους και 790 νέα περιστατικά.


Τώρα θα πείτε ότι το θρησκευόμενο πλήθος δεν είναι 14χρονοι μαθητές που αγωνίζονται για τα αυτονόητα, ούτε νεολαίοι που συχνάζουν σε πλατείες, για να ασχοληθεί ο κ. υπουργός
. Σωστό κι αυτό.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger