Home » , , » Ενα πολιτικό σύστημα σάπιο μέχρι το μεδούλι του, επόμενο είναι να στελεχώνεται από ανάλογης ποιότητας άτομα σαν τον Αδωνη

Ενα πολιτικό σύστημα σάπιο μέχρι το μεδούλι του, επόμενο είναι να στελεχώνεται από ανάλογης ποιότητας άτομα σαν τον Αδωνη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020 | 6:55 μ.μ.

Δεν είναι πάντα εύκολο να ανακαλύψεις κόσμιο λεξιλόγιο και να μην καταφύγεις σε πεζοδρομιακές εκφράσεις για να σχολιάσεις τις ανάλγητες, απάνθρωπες αποφάσεις των εξουσιαστών και για να σχολιάσεις τα λεγόμενα τους.

Πριν από κάποιο καιρό γράφαμε ότι σύντομα θα δημιουργηθούν νέες στρατιές αστέγων απ' αυτή την βάρβαρα αντιλαϊκή κυβέρνηση.  Θα ξεσπιτώσει όσους δανειολήπτες βρέθηκαν στα νύχια των τραπεζιτών-τοκογλύφων και λόγω της καπιταλιστικής επέλασης που τους οδήγησε στην ανεργία ή στο τσεκούρωμα του μισθού τους, δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στην εξόφληση των δανείων τους.

Σ' αυτή την ανάρτησή μας σημειώναμε  την απίστευτα κυνική δήλωση του Αδωνη Γεωργιάδη ότι: "Φυσικά το τονίζω ότι πλαίσιο απόλυτης προστασίας κατοικίας δεν θα υπάρχει, όπως υπήρχε μετά της 30 Απριλίου. 

Εγώ το λέω από σήμερα γιατί δεν θέλω να χαλάσουμε τις καρδιές μας, μετά της 30 Απριλίου. Οποιος θα χάσει το σπίτι του έχει ατομική ευθύνη". (Με την ευκαιρία να σημειώσουμε ότι είναι το ίδιο πρόσωπο που ζητάει να διαγραφούν- να τα πληρώσουν δηλαδή οι έλληνες πολίτες, τα θαλασσοδάνεια πάνω από 300 εκ. ευρώ που χρωστάει στις τράπεζες η Ν.Δ).

Η εμφάνιση της πανδημίας, πήγε τα σχέδια τους χρονικά κάπως πίσω, αλλά τώρα είναι ζήτημα χρόνου για να παρακολουθήσουμε τραγωδίες με θύματα ανθρώπους της τάξης μας.

Δεν έχει νόημα να κάνουμε κάποιο σχολιασμό για τις ηλιθιότητες του  Αδωνη ότι είναι "σωτήριος ο νόμο" που  πατάει στον δρόμο χιλιάδες λαϊκά νοικοκυριά και ότι η προστασία της πρώτης κατοικίας και των δανειοληπτών που αδυνατούν να πληρώσουν τις δόσεις των στεγαστικών δανείων τους θα προκαλούσε «ζημία στην οικονομία»!

Το μόνο που θα θυμίσουμε είναι η αξιοπιστία αυτού του κυβερνητικού στελέχους που προσπάθησε να αποπροσανατολίσει εντελώς την συζήτηση στην βουλή με κραυγές του τύπου "Ο Τσίπρας τα έχει εντελώς χαμένα", ότι ο ΣΥΡΙΖΑ -που και επί των ημερών του έγιναν χιλιάδες εξώσεις- κατέθεσε πρότασης δυσπιστίας  "για να λύσει τα εσωκομματικά του ο κ. Τσίπρας".

Και εδώ θέλουμε να θέσουμε ένα ρητορικό ερώτημα για να δείξουμε πόσο σάπιο είναι το εγχώριο αστικό πολιτικό σκηνικό.
Υπάρχει άραγε πολιτισμένη χώρα στην οποία ο αντιπρόεδρος του κυβερνητικού κόμματος και πρωτοκλασάτος υπουργός της κυβέρνησης παρουσιάζει την παρακάτω εικόνα;:

 1. Ο Αδωνις (το παίζει) μάγκας): "Ο Τσίπρας τα παίρνει, έχω αποδεικτικά στοιχεία και θα τα καταθέσω στην προκαταρκτική". 

2. Ο Αδωνις (αποδεικνύεται κότα λυράτη): "Αν είχα στοιχεία ότι ο Τσίπρας τα παίρνει, θα τα είχα πάει στον εισαγγελέα".

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger