Home » , » Χρυσαυγίτης μπάτσος διατυμπανίζει την ιδεολογική του προσήλωση

Χρυσαυγίτης μπάτσος διατυμπανίζει την ιδεολογική του προσήλωση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 | 7:36 μ.μ.

 



Το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία που μεταδόθηκε απ' το τηλεοπτικό κανάλι Star και στην οποία εμφανίζεται ένας μπάτσος που υποτίθεται προστατεύει τις Ζαρουλία και Ουρανία να διατυμπανίζει με το σύνθημα που έχει γραμμένο στο κράνος του, τις ναζιστικές πεποιθήσεις του.

Είναι γνωστό ότι η φράση «Θνήσκε Υπέρ Πατρίδος» είναι ένα απ' τα αγαπημένα συνθήματα της εγκληματικής συμμορίας.
Και προφανώς δεν είναι καν άξιο αναφοράς ότι μέσα στα σώματα ασφάλειας ακόμα και τώρα υπάρχουν αρκετοί θύλακες ναζιστών.
Το μόνο αξιοσημείωτο πιθανόν είναι ότι τώρα, επί υπουργίας Χρυσοχοϊδη δεν έχουν κανένα πρόβλημα οι ναζιστές μπάτσοι να "καμαρώνουν" δημόσια για την εγκληματική ιδεολογία τους. 

Κάνουν ότι μπορούν καθημερινά για να επιβεβαιώνουν την εκτίμηση που έκανε ένα αστικό κόμμα, το ΜΕΡΑ25 το οποίο σε ανακοίνωσή του πριν λίγο καιρό τόνιζε: "Είναι προφανές ότι οι φυλοναζιστικοί θύλακες που ακόμα φωλιάζουν στην Αστυνομία και δίνανε θηριώδη ποσοστά στη «Χρυσή Αυγή» επί της ακμής της, θύλακες που όχι μόνο δεν εκκαθαρίστηκαν, αλλά επί Υπουργίας Χρυσοχοϊδη ενδυναμώθηκαν, ενθαρρύνθηκαν και αποθρασύνθηκαν".

Υ/Γ: Κατά τ' άλλα οι μπάτσοι "κυνηγούν" να συλλάβουν τον καταδικασμένο για διεύθυνση εγκληματικής συμμορίας Χρήστο Παππά.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger