Home » , » Φωνάζουν οι κλέφτες και δολοφόνοι νεοδημοκράτες.

Φωνάζουν οι κλέφτες και δολοφόνοι νεοδημοκράτες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 | 12:47 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Είναι απίστευτη η αλητεία των δεξιών.

Τα καθάρματα αυτά μείωσιν το μισθό των εργαζόμενων κατά 20% και περισσότερο.

Απέρριψαν όλες τις προτάσεις του ΚΚΕ για αύξηση του μισθού.

Και με νόμο θέλουν να καταστρέψουν ό,τι απέμεινε από τα ασφαλιστικά ταμεία. Έτσι μείωσαν τις ασφαλιστικές εισφορές.

Κι αντί να ντρέπονται γιατί αυτό θα έχει επίπτωση στις συντάξεις, λένε κατά της αντιπολίτευσης πως τάχα δεν ψήφισε αύξηση μισθού των εργαζόμενων!

Βρε απατεώνες νεοδημοκράτες, θεωρείτε τους εργαζόμενους άσχετους;

Ο ανασφάλιστος δεν παίρνει σύνταξη και όσο λιγότερα δίνει κάποιος στην ασφάλιση τόσο χειρότερα γι αυτόν στο μέλλον.

Με τον παραλογισμό του Μητσοτάκη θα καταργήσουν εντελώς την ασφάλιση, “για να αυξηθούν (τάχα) οι μισθοί” (!!!) όπως δήθεν θα είχαμε περισσότερους νεκρούς, αν είχαμε περισσότερες ΜΕΘ !!! Όχι αν είχαμε περισσότερα κρεβάτια, θα σώζονταν περισσότεροι...

Δεν είναι παράφρονες, τα καθάρματα ετοιμάζουν άλλοθι το επιχείρημα του ακαταλόγιστου για το δικαστήριο που τους περιμένει.

Πάμε για πάνω από 2.000 νεκρούς με την εγκληματική τους πολιτική και για νέο, χειρότερο Μνημόνιο. Ξέρουν πως ο κόσμος θα απαιτήσει να αποδοθούν ευθύνες και το γύρισαν στο τσάμικο.

Για να δούμε ποίοι ακριβώς ωφελούνται.

Όπως ξέρουμε ένα μέρος των ασφαλιστικών εισφορών το πληρώνουν οι εργαζόμενοι ενώ το μεγαλύτερο τα αφεντικά. Γι αυτό και η ανασφάλιστη εργασία.

Οι μόνοι λοιπόν που ωφελούνται είναι όσες εταιρείες έχουν πολλούς εργαζόμενους. Τα μεγάλα αφεντικά. Οι εργαζόμενοι βλάπτονται, αφού θα χάσουν από τις συντάξεις.

Αυτά τα ξέρουν τα παράσιτα οι δημοσιογράφοι, αλλά αλυχτάν κατά του ΚΚΕ μαζί με τους απατεώνες τα γαλάζια κομματόσκυλα, τα τσιράκια των πλουτοκρατών.

Δε θα τους περάσει. Όλοι στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις για να φύγουν οι πλιατσικολόγοι.

ΥΓ: Το Κόμμα έψαξε και βρήκε τον παλιό ρούτερ από το γραφείο του πρωθυπουργού.

Δεν τον πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η Κεραμέως για την τηλεκπαίδευση.

Ο Μητσοτάκης δεν πολυπηγαίνει στη δουλειά, όλο διακοπές είναι, γι αυτό και η υπουργός Παραπαιδείας και Ταλιμπανισμού δανείστηκε το ρούτερ, μέχρι να πάρουν κι αυτοί νέα μηχανήματα από τη MIZENS, τα οποία θα πληρώσουμε χρυσά.

Μην ανησυχεί ο Βρικολακούλης, ο φίλος του ο Χριστοφοράκος θα φροντίσει να παίζει το αγαπημένο του παιχνίδι και στο γραφείο. Όπως και να βλέπει σειρές, να ξεκουράζεται λίγο από την πολύ δουλειά που δεν ρίχνει.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger