Home » , , » Η Μανωλίδου "απαντάει" στην Λατινοπούλου και στους ομοϊδεάτες της (Βίντεο)

Η Μανωλίδου "απαντάει" στην Λατινοπούλου και στους ομοϊδεάτες της (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021 | 10:12 μ.μ.

H τύπισσα λέγεται Αφροδίτη Λατινοπούλου, είναι αποτυχημένη πολιτευτής της Ν.Δ., και ισχυρίζεται ότι έχει σπουδάσει νομικά
Στο τελευταίο ας μας επιτρέψει να αμφιβάλλουμε και να προβληματιζόμαστε με ποιο τρόπο πήρε το πτυχίο της. 
Κι αυτό γιατί θεωρούμε ότι δε υπάρχει έστω και ένας δικηγόρος που να αμφισβητεί ότι ένας δικασμένος, για οποιοδήποτε αδίκημα πολίτης, που βρίσκεται φυλακισμένος στερείται δικαιωμάτων
Αυτό το υποκείμενο όμως, δεν φτάνει που ειρωνεύεται τον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα για τον αγώνα που δίνει, δεν της αρκεί να απευθύνει τα εύσημα της στις δυνάμεις καταστολής οι οποίες με συλλήψεις και χημικά σήμερα διέλυσαν την πορεία αλληλεγγύης στην Πάτρα που υπήρχε για το μέλος της 17 Ν. Εφτασε στο σημείο να βάζει την λέξη δικαιώματα του κρατουμένου σε εισαγωγικά!   
Γι' αυτό το στέλεχος της Ν.Δ., έχει γράψει ένα εύστοχο κείμενο ο σ. mitsos, κάτι που καθιστά περιττό να προσθέσουμε το οτιδήποτε σ' αυτή μας την ανάρτηση. 

Θα κάνουμε όμως μια αυθαιρεσία. Θα θεωρήσουμε ότι τα λεγόμενα της συζύγου του Αδωνη Γεωργιάδη, που παρακολουθούμε στο παρακάτω βίντεο -όμως τα μεταφράζουν οι συντελεστές της σατιρικής εκπομπής "Αρβύλα"-  δίνουν μια απάντηση στην κ. Λατινοπούλου και στους ομοϊδεάτες της οι οποίοι ασπάζονται τις ίδιες απόψεις.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger