Home » , » "Σφάζονται" τα ΜΜΕ, Μαρινάκη - Κουρτάκη και Αλαφούζου

"Σφάζονται" τα ΜΜΕ, Μαρινάκη - Κουρτάκη και Αλαφούζου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 | 8:29 μ.μ.

Ολα δείχνουν ότι θα μας προκύψουν εξελίξεις που δεν αναμέναμε σε σχέση με ότι αφορά τα εσωτερικά του κυβερνητικού κόμματος, που μπορεί να πάρουν απρόβλεπτε διαστάσεις. 

Να βλέπεις τώρα τα ΜΜΕ του Αλαφούζου που έχουν μετατραπεί σε γραφεία τύπου της Ν.Δ., και τον Πορτοσάλτε που έκανε στημένες συνεντεύξεις από τον Μητσοτάκη να διαφοροποιούνται από την κυβερνητική γραμμή κα να μετατρέπονται σε ιμάντες μεταβίβασες των απόψεων Σαμαρά, δεν το λες και λίγο.

Να παρακολουθείς άλλο κυβερνητικό φερέφωνο, όπως είναι τα Παραπολιτικά των Μαρινάκη - Κουρτάκη να στρέφεται ενάντια στην "Καθημερινή" γιατί δημοσίευσε την συνέντευξη Σαμαρά "γινόμενη όχημα για την προσπάθεια δημιουργίας εσωστρέφειας στους κόλπους του κυβερνώντος κόμματος", δεν το λες και τυχαίο.

Δεν είναι απλώς ότι ο αρθρογράφος των Παραπολιτικών τα "χώνει" στον δεξιό πρώην πρωθυπουργό γράφοντας: "τέτοιου είδους πρωτοβουλίες είναι σαν να επιβαρύνουν το πολιτικό του κάρμα, αφού επαναφέρουν στις μνήμες όλων γνωστά γεγονότα και καταστάσεις". Το εντυπωσιακό είναι οι βολές που εξαπολύει στον διευθυντή της "Καθημερινής" με μεγαλομέτοχο στον όμιλο ΜΜΕ του Αλαφούζου, Αλέξη Παπαχελά. 

Ουσιαστικά τον κατηγορεί για αχαριστία αφού "από τους κόλπους του μαγαζιού των Αλαφούζων στελέχη που έχουν λάβει κομβικά επικοινωνιακά πόστα στην κυβέρνηση, όπως η Αριστοτελία Πελώνη, που είναι αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, ο Δημήτρης Γιαννίρης, ο οποίος είναι δίπλα στον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, αλλά και μια σειρά δημοσιογράφους που θητεύουν σε υπουργικά γραφεία". Το ίδιο δημοσίευμα  αποδίδει στον Παπαχελά "απογοήτευση", για το "γεγονός ότι δεν του επετράπη να «συγκυβερνήσει» -σε επίπεδο δημοσιογραφικών αποκαλύψεων πάντα- με τον Κυριάκο Μητσοτάκη". 
Χρεώνει δηλαδή στον Παπαχελά ότι έχει προσωπικά απωθημένα με τον πρωθυπουργό και έτσι  "εμφανίστηκε ως από μηχανής Θεός ο Μεσσήνιος πολιτικός για να βγάλει όλα όσα είχε μέσα του τελευταία χρόνια". 

Αν κρίνουμε από το τουιτάρισμα του Πορτοσάλτε και την αντίδραση των "Παραπολιτικών" ενός ΜΜΕ που έχει ανοιχτή γραμμή με το Μέγαρο Μαξίμου, τότε ίσως μην πρέπει να προσπεράσουμε "ανάλαφρα" το δημοσίευμα που έχει το antinews το οποίο σχολιάζαμε προηγουμένως.

Μένει τώρα να δούμε την στάση που θα κρατήσουν στο θέμα "Βήμα", "Νέα" και in.gr για να μπορέσουμε να καταλήξουμε σε ασφαλή συμπεράσματα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger