Home » , » Ας πούμε μερικές παλιές Ιστορίες

Ας πούμε μερικές παλιές Ιστορίες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 | 5:44 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Για τους φασιστές τα ναζιστικά κτήνη το καταλαβαίνω. Ο Στάλιν είναι ο εφιάλτης τους. Στάλιν ακούν και πονάνε. Τα κάνουν πάνω τους από το φόβο! Εμ, δεν είναι και λίγο να μπει στον Άριο πισινό ολάκερη ρουκέτα Κατιούσα! Τι να κάνουμε όμως; Ας μην πήγαιναν γυρεύοντας, ας μην έσφαζαν εκατομμύρια.

Τα αποσπόρια των ηττημένων ναζί, τα νόθα του Χανς του Γκεσταπίτη και των SS τεράτων κλαίνε για τη συντριβή τους. Από ποιον; Από το Στάλιν! Φυσικά μαζί με το Στάλιν θα πουν και για Βελουχιώτη κι όλους όσους τους αντιστάθηκαν στην Κατοχή και τον πόλεμο. Η διαιτησία φταίει, κι ο κακός αγωνιστικός χώρος που τους ξέσκισαν κι έκαναν 50 χρόνια να βγουν από τις τρύπες τους.

Αλλά κι οι αστοί έχουν πάρει βαριά το γεγονός πως η ΕΣΣΔ νίκησε μόνη της τον Άξονα. Δεν ήταν ρε καλοί οι Σοβιετικοί στρατηγοί, ενώ οι δικοί τους - που είχαν φτάσει οι Γερμανοί στην άλλη άκρη της Γαλλίας σε λίγες ώρες - ήταν αστέρια! Που πάλευαν στην Βόρειο Αφρική το Ρόμμελ, ο οποίος είχε το 1/3 των δυνάμεων τω Εγγλέζων, γιατί το 80-90% των Γερμανών ήταν στο Ανατολικό Μέτωπο! Που, αν δεν ήταν κωλόφαδροι οι Αμερικάνοι να πετύχουν τα Γιαπωνέζικα Αεροπλάνα πάνω στα καταστρώματα των Αεροπλανοφόρων, επειδή άλλαζαν οπλισμό, θα είχαν χάσει αυγά και πασχάλια στο Midway! Για διαβάστε.

Κι ερχόμαστε στους βιασμούς. Πήδαγαν οι Αμερικάνοι, οι Εγγλέζοι και οι Γάλλοι τις Γερμανίδες για μια σοκολάτα ή ένα πακέτο τσιγάρα; Οι Σοβιετικοί βίαζαν! Όμως υπάρχει ντοκουμέντο, έγγραφη διαταγή του Κόκκινου στρατού που λέει στους στρατιώτες να σέβονται τον άμαχο πληθυσμό. Άλλωστε άλλοι βομβάρδιζαν αμάχους και ισοπέδωναν ολόκληρες πόλεις σαν τη Δρέσδη. Κι οι Σοβιετικοί είχαν πολλά και καλά βομβαρδιστικά, δεν θα κέρδιζαν αν ήταν άοπλοι, αλλά δεν έκαναν τους αμάχους στάχτη!

Ο λόγος που οι Σοβιετικοί έδωσαν αυτή τη διαταγή ήταν διπλός: Ιδεολογικός και πρακτικός. Ιδεολογικός γιατί οι Κομμουνιστές είναι διεθνιστές. Αν ήταν εθνικιστές, δεν θα έμενε ρουθούνι στην περιοχή της Ανατολικής Γερμανίας με όλα αυτά τα τερατώδη, φρικιαστικά που είχαν κάνει οι ναζί στην ΕΣΣΔ. Ο άλλος λόγος ήταν πρακτικός. Θες ο εχθρός να παραδίνεται, κι όχι να αμύνεται μέχρι εσχάτων γιατί ξέρει, πως, αν πέσει στα χέρια σου, θα τον σκίσεις.

Ας δούμε τώρα τι έκαναν οι Γερμανοί και οι Γιαπωνέζοι όσον αφορά το βιασμό παιδιών. Η Ιαπωνία έκανε τόσους πολλούς βιασμούς και με τέτοιο φρικαλέο τρόπο που δεν μπορούμε καν να περιγράψουμε. Τις Κορεάτισες, πολλές ανήλικες, τις υποχρέωναν σε αναγκαστική πορνεία, πράγμα που η Ιαπωνία έκανε κάτι δεκαετίες να αποδεχτεί και να ζητήσει συγνώμη. Κι αυτά όχι απλοί στρατιώτες, το Ιαπωνικό κράτος με διαταγές έτσι; Γιατί είναι άλλο ένα κάθαρμα να βιάσει ένα αιχμάλωτο ή έναν άμαχο στον πόλεμο, (έγκλημα βεβαίως) κι άλλο (πολύ χειρότερο) να υπάρχει διαταγή να γίνει κάτι τέτοιο. Για το βιασμό της Νανκίνγκ που ήταν συμπυκνωμένη η κτηνωδία κι έδειξε τι γίνονταν εκεί που πατούσαν κατακτητές, μπορείτε να διαβάσετε, αλλά πάρτε τα αντιεμετικά δίπλα. Σκέτη φρίκη!

Το ίδιο ακριβώς έκαναν οι ναζί στην Ευρώπη τόσο στα στρατόπεδα συγκέντρωσης όσο και ειδικά στρατόπεδα που μικρά όμορφα κορίτσια εξαναγκάζονταν σε σεξ με κτήνη! Χώρια οι βιασμοί όταν κατέστρεφαν χωριά ή από μεμονωμένα τέρατα.

Αλλά ο Στάλιν φταίει ρε! Δεν πρόλαβε απλά να ξεκάνει όλους τους φασίστες, να ξεβρομίσει ο τόπος! Πρέπει να συνεχίσουμε εμείς την καλή δουλειά.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger