Home » » Κυβέρνηση - Κούγιας χαράσσουν την υπερασπιστική γραμμή του παιδοβιαστή (Ηχητικό)

Κυβέρνηση - Κούγιας χαράσσουν την υπερασπιστική γραμμή του παιδοβιαστή (Ηχητικό)

Από giorgis , Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021 | 5:06 μ.μ.


Του Γ.Γ.

Οταν είσαι χρόνια στο πολιτικό κουρμπέτι μαθαίνεις να διαβάζεις "μέσα απ' τις γραμμές". Φυσικά σ' αυτές τις περιπτώσεις πάντα υπάρχει το ρίσκο οι εκτιμήσεις σου να διαψευστούν αφού βασίζονται μόνο σε λογικούς συνειρμούς. 

Πάντως εγώ θα παραθέτω κάποια αναμφισβήτητα γεγονότα που σύμφωνα με το δικό μου σκεπτικό συνδέονται άμεσα και με οδηγούν στο να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι η υπερασπιστική γραμμή του παιδοβιαστή Λιγνάδη έχει καταστρωθεί από κοινού κυβέρνησης και υπεράσπισης του υπόδικου πρώην διευθυντή του Εθνικού θεάτρου.

Ακουσα σήμερα τους ισχυρισμούς του Κούγια ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Λιγνάδη από την εκπομπή της "Ελληνοφρένειας" (Παρακάτω παραθέτουμε και το ηχητικό). 
Επειδή ως συνήθως είναι μονταρισμένα τα αποσπάσματα της σατιρικής εκπομπής είδα και το σχετικό βίντεο από την τοποθέτηση του Κούγια σε τηλεοπτική εκπομπή για να σιγουρευτώ ότι δεν παρανόησα κάτι.

Προσέξτε λοιπόν. Πριν μερικές μέρες όταν ξέσπασε το σκάνδαλο, παρουσιάζεται ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Αδωνης Γεωργιάδης και σε τουιτάρισμα του γράφει ότι τα πυρά που δέχεται από κάποιους η Μενδώνη γίνεται γιατί "μισούν την υπουργό που ξεκόλλησε το Ελληνικό και μια σειρά άλλων επενδύσεων". Καπάκι παρουσιάζεται ο Α. Κούγιας για να δηλώσει ότι : "Ο Λιγνάδης έγινε στόχος επιχειρηματικών συμφερόντων που έχουν να κάνουν με το αεροδρόμιο του Ελληνικού και στόχος είναι η Μενδώνη. Πρέπει να φύγει η Μενδώνη για να μπλοκαριστεί το έργο του Ελληνικού".

Τώρα δηλαδή εγώ πρέπει να δεχθώ ότι αυτή η ταύτιση απόψεων είναι τυχαία ή διαφορετικά ότι τα "μεγάλα πνεύματα συναντιούνται"

Τα λεγόμενα Κούγια όμως υποκρύπτουν και κάτι άλλο που φαινομενικά δεν είναι αντιληπτό. Θέλουν να περάσουν  το μήνυμα ότι ο εγκληματίας εξακολουθεί να έχει την στήριξη της κυβέρνησης. Απ' αυτή την άποψη αποκτάει άλλες διαστάσεις η πρόταση Κούγια ότι ψάχνει να βρει "ποιες είναι οι ¨προσωπικότητες αυτών που καταγγέλλουν τον εντολέα του" Είναι μια τρομοκρατική αναφορά με αποδέκτες τα θύματα του Λιγνάδη που ήδη τον έχουν μηνύσει αλλά και σε όσους σκέπτονται από δω και πέρα είτε να μηνύσουν είτε να καταθέσουν σε βάρος του πελάτη του. Και αυτό το συνδύασε με την ναζιστικής έμπνευσης ομοφοβική,, εμετική, πρόταση του «Όσον αφορά τους δήθεν μάρτυρες που δήθεν επιβεβαιώνουν γεγονότα, πρόκειται για "επαγγελματίες" ομοφυλόφιλους, οι οποίοι ως επάγγελμα έχουν την επ’ αμοιβή συνύπαρξή τους με αντίστοιχους ομοφυλόφιλους»  

Και πριν παραθέσουμε το ενδιαφέρον ηχητικό από την "Ελληνοφρένεια" να επαναλάβω τι έγραφα χτες για την κατάληψη που κατά την γνώμη μου θα έχει όλη αυτή η ιστορία: Σ' αυτό το κύκλωμα είναι μπλεγμένο .με τον ένα η άλλο τρόπο μεγάλο μέρος του "εθνικού κορμού". Πανίσχυρα πολιτικά πρόσωπα, μεγάλα ονόματα της επιχειρηματικής ελίτ που έχουν ερείσματα σε όλες τις βαθμίδες εξουσίας και κυρίως στην δικαστική κάστα. Ο Λιγνάδης θα κρατήσει κλειστό το στόμα του, θα υπάρξει μεθόδευση να πέσει στα μαλακά και το πολύ-πολύ να την πληρώσει η ανεκδιήγητη Μενδώνη. Μέχρι εκεί.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger