Home » , » Θρησκευτικές ειδήσεις

Θρησκευτικές ειδήσεις

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 | 1:28 π.μ.


Δυο ενδιαφέρουσες ειδήσεις, θρησκευτικού περιεχομένου, συναντήσαμε στο twitter. 
Την πρώτη, η οποία μας λέει ότι η χώρα μας, αναλογικά με τον πληθυσμό της, έχεις τους περισσότερους παπάδες απ΄ τα 29 κράτη της Ευρώπης, μπορεί να την θεωρήσεις και αναμενόμενη, γνωρίζοντας τις πολύ καλές σχέσεις που έχουν διαχρονικά η πολιτική και θρησκευτική ηγεσία της χώρας μας.

Η δεύτερη είδηση, που συνοδεύεται με ένα ερωτηματικό, αποτέλεσε και το έναυσμα γι' αυτή την ανάρτησή μας. 
Αυτή, αφού μας πληροφορεί ότι οι μισοί .εγκαταβιούντων στο Άγιο Όρος, δηλαδή περίπου 800 μοναχοί έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό, προσθέτοντας ότι  πέθανε και τέταρτος καλόγερος από την θανατηφόρα πανδημία, αναρωτιέται "τι κάμνει η Παναγία κι η Αγία Ζώνη".

Για την Μεγαλόχαρη δεν μπορεί να πούμε τίποτα γιατί πιθανόν να έχει άλλες υποχρεώσεις στα επουράνια και να μην βρίσκει τώρα χρόνο να ασχοληθεί.
Αλλωστε όπως μας έχει ενημερώσει ο διακινητής επιστολών του υιού της, είχε κάνει περατζάδα με το τέκνο της πριν κάποιο καιρό από την Αθωνική Πολιτεία και τώρα να έχει προγραμματισμένα άλλα ταξίδια.


Με την Αγία Ζώνη όμως τι συμβαίνει; Ανατρέξαμε στα γραφάς και μάθαμε ότι την έφτιαξε η ίδια Παναγία από τρίχες καμήλας, ενώ στο βιβλίο  που έχει εκδώσει ο άγιος Εφραίμ, ο οποίος έχει ιδιαίτερη σχέση με το θαυματουργό κειμήλιο,
«ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ»,  αναφέρονται απίστευτα σύγχρονα θαύματα. 

Ο ηγούμενος με την βοήθεια του κατασκευάσματος της Μεγαλόχαρης έχει  γιατρέψει οριστικά καρκινοπαθείς, στείρες γυναίκες έμειναν έγκυες, δαιμονισμένοι απαλλάχθηκαν από το "ακάθαρτο πνεύμα" και τόσα άλλα.

Για να μην αναφέρουμε τα θαύματα που έκανε η αγία ζώνη προσωπικά σ' αυτόν τον ιερωμένο στις χρυσοφόρες μπίζνες του, στην απαλλαγή από τις κατηγορίες που είχαν αποδοθεί σ' αυτόν τον άγιο άνθρωπο κλπ.

Αλλά επειδή είναι άγνωστες οι βουλές της Παναγίας, υπάρχει και το ενδεχόμενο να θέλησε να καλέσει δίπλα της, στην επουράνια ζωή, κάποιους απ' τους πατέρες του αγίου όρους,

Μετά απ' αυτά νομίζουμε ότι δώσαμε πειστική απάντηση γιατί η Παναγία και η θαυματουργή της κατασκευή δεν εξορκίζει τον κορονοϊό απ΄ την Αθωνική πολιτεία.   

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger