Home » , » Πραγματικό γκάλοπ: Καλύτερη διαχείριση της πανδημίας κάνει το ΚΚΕ.

Πραγματικό γκάλοπ: Καλύτερη διαχείριση της πανδημίας κάνει το ΚΚΕ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 | 10:23 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αφού οι μαϊμούδες επιμένουν να κάνουν κόλπα όπως «τα κάναμε σκατά, αλλά αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν απόσκατα» κάναμε κι εμείς μια δικιά μας έρευνα. Πήρα όσους ήξερα (είναι αρκετοί) και τους ενημέρωσα για τη επιδημία.

Τους είπα πως έχουμε 911 νεκρούς ανά εκατομμύριο, άλλα καπιταλιστικά κράτη ακόμα χειρότερα, όμως τα Κομμουνιστικά έχουν πολύ λιγότερα θύματα. Πχ Κούβα έχει 46 θανάτους ανά εκατομμύριο, η Κίνα (που δεν τους λες και πολύ Κομμουνιστές και που ξεκίνησε η επιδημία) έχει μόλις 3! Η Βόρειος Κορέα έχει 0, τίποτα, κανένα, ούτε καν κρούσμα ! Κιμ είσαι θεός! Και η Βενεζουέλα, που δεν είναι Κομμουνιστές αλλά τους αναφέρω για τη Βούλτεψη, η οποία ανησυχεί για παγκόσμια αποθέματα κωλόχαρτου και για να μπω στο μάτι των πρακτόρων της CIA, έχει 67.

Ρώτησα έπειτα αν το ΚΚΕ θα τα κατάφερνε καλύτερα από τη γαλάζια συμμορία. Σχεδόν όλοι συμφώνησαν πως ακόμα και ο Ρανταπλάν θα ήταν καλύτερος από τον Κούλη τον καταστροφέα, πόσο μάλλον ένα κόμμα σαν το ΚΚΕ που έχει πρόγραμμα, οργάνωση, συνέπεια κι έντιμα στελέχη. Η Καλλιόπη η θεούσα, μόνο ψήφισε «δεν απαντώ». Τι να πει;

Για βάλτε κι αυτό το ερώτημα στις δημοσκοπήσεις ρε τζιμάνια. Βάλτε και τα άλλα κόμματα, αφού θέλετε να απαντάμε σε υποθέσεις. Δεν έτυχε στο ΣΥΡΙΖΑ η πανδημία. Ο γκαντέμης είναι ένας. Αν θέλει να παραιτηθεί, να έρθει άλλος, να δούμε τι θα κάνει, οκ. Πάντως έγινε χαμός! Τέτοια νίλα ούτε ο Δράμαλης. Αποδεκατιστήκαμε! Στην Κύπρο το 1974 χάσαμε λιγότερους! «Συνολικά 3.500 απώλειες (συμπεριλαμβανομένων των αμάχων)»! Εδώ πάμε για 10.000 νεκρούς! 3 φορές το δράμα της Κύπρου! Και μας ρωτάνε τι;

100 φορές το Μάτι και οι γαλάζιοι μας λένε πως «πάμε καλά»!!! Καλάμια και παλούκια στον πισινό τους! Σταματήστε να προκαλείτε τη νοημοσύνη μας. Σταματήστε να δικαιολογείτε το έγκλημα της απαξίωσης της Δημόσιας Υγείας. Όλοι όσοι δεν θα έκαναν πλιάτσικο θα είχαν καλύτερα αποτελέσματα από τη εγκληματική οργάνωση της Νέας «Δημοκρατίας»! Ακόμα και οι βλάκες οι ρεφορμιστές.

Φυσικά καλύτερο από όλους είναι το ΚΚΕ που θα έκανε αυτό που έπρεπε να έχει γίνει από την πρώτη στιγμή. Από την αρχή πρότεινε μέτρα. Επίταξη του ιδιωτικού τομέα, δωρεάν μοριακά (αξιόπιστα) τεστ, έλεγχος σε όλους τους κρίσιμους χώρους, μαζικές προσλήψεις υγειονομικών, γιατρών, νοσηλευτών, ουσιαστικά μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς και στα σχολεία, 15 παιδιά ανά τάξη με προσλήψεις εκπαιδευτικών και πραγματικό εξοπλισμό (όχι παγουρίνο και μάσκες σεντόνια), προσλήψεις προσωπικού και επίταξη ιδιωτικών λεωφορείων, αξιοπρεπές εισόδημα για όλους, προμήθεια αποτελεσματικών εμβολίων που δεν έχουν παρενέργειες, ανεξάρτητα χώρας που τα κατασκευάζει.

Για βάλτε τα παραπάνω στα γκάλοπ να δούμε πόσοι συμφωνούν και πόσοι διαφωνούν με αυτά.

Καθάρματα της δεξιάς, πουλημένοι, βολεμένοι και φασίστες προσπαθούν να δικαιολογήσουν το μεγάλο έγκλημα των 10.000 και παραπάνω θανάτων. Δεν θα γλυτώσουν όμως την τιμωρία για τον κόσμο που πήραν στο λαιμό τους.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

21 Απριλίου 2021 στις 4:25 μ.μ.

Ναι γι'αυτό "Κ"ΚΕ και ΠΑΜΕ έδωσαν τη μάχη για να ΑΝΟΙΞΟΥΝ τα σχολεία εν μέσω έξαρσης. Άσε μας ρε Μήτσο λες και δεν ξέρουνε στον Περισσό ότι θα φουντώσει το πράγμα με το άνοιγμα των σχολείων. Γι'αυτό η "Κ"ΝΕ δεν λέει κουβέντα για τα κορονοπάρτυ στις πλατείες που αποτελούν ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ. Γι'αυτό δεν παλεύουν για ένα ΚΑΘΟΛΙΚΟ LOCKDOWN (αναστολή κάθε μη αναγκαίας παραγωγικής, οικονομικής, εμπορικής και εργασιακής δραστηριότητας).

V For Viva La Revolucion



Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger