Home » , , » Ποιους κρατούν και πώς ο Φουρθιώτης και τα αφεντικά του: - Πρόσωπα και θεσμοί σε ομηρία, εκβιάζόμενα από μια καρικατούρα της trash tv

Ποιους κρατούν και πώς ο Φουρθιώτης και τα αφεντικά του: - Πρόσωπα και θεσμοί σε ομηρία, εκβιάζόμενα από μια καρικατούρα της trash tv

Από giorgis , Παρασκευή 30 Απριλίου 2021 | 6:36 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Θα συμφωνήσω απόλυτα στην εκτίμηση του Κώστα Βαξεβάνη ότι ο Μένιος Φουρθιώτης δεν είναι παρά ο "χρήσιμος ηλίθιος" της όλης ιστορίας και το θέμα είναι να βρεθούν ποιοι κρύβονται πίσω απ' αυτόν και να προσωποποιηθούν τα κυβερνητικά στελέχη που ενέχονται σε όλο αυτό το παρακρατικό κύκλωμα.

Ας μην "κάψουμε" το πολυσέλιδο σχετικό ρεπορτάζ, με το οποίο κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα  Documento και να αρκεστούμε σε μια διαπίστωση των συντακτών του εντύπου καθώς και σε μια καίρια ερώτηση που διατυπώνει σε άρθρο του ο εκδότης του εντύπου. 

"Η αστυνομική και δικαστική διάσταση δεν μπορεί να επισκιάσει τις αδιαμφισβήτητες πολιτικές αφετηρίες, προεκτάσεις αλλά και ευθύνες της υπόθεσης Φουρθιώτη. Το κυβερνών κόμμα και υψηλά ιστάμενοι κρατικοί αξιωματούχοι ήταν σε απευθείας επικοινωνία με τον κατηγορούμενο για κακουργήματα παρουσιαστή, τη στιγμή που στην άλλη γραμμή ο Μένιος Φουρκιώτης έκανε παραγγελίες συμβολαίων από τον υπόκοσμο", διαβάσουμε σε άρθρο της εφημερίδας. Και αυτό το συμπέρασμα, συνάγεται από μια σειρά γεγονότων που παρατίθενται.

Και το ερώτημα που θέτει ο Κ. Βαξεβάνης στο άρθρο του είναι καίριο και ξεκάθαρο:

Ας μην κοροϊδευόμαστε.

Για να φτάσουν τα επιτελεία της αστυνομίας να υπηρετήσουν πρόθυμα τον Φουρθιώτη ρισκάροντας γι' αυτά που θα μπορούσαν να συμβούν, αυτά που συμβαίνουν δηλαδή, καταλαβαίνουν όλοι ότι υπάρχει ένα σκοτεινό παρασκήνιο. Πρόσωπα και θεσμοί τέθηκαν σε ομηρία από την καρικατούρα της trash τηλεόρασης και αυτό δεν μπορεί να έχει άλλη ερμηνεία από τον εκβιασμό. Ποιους κρατούν και πώς ο Φουρθιώτης και τα αφεντικά του: 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

1 Μαΐου 2021 στις 10:46 π.μ.

Ο Φουρθιωτης για μενα ειναι το κουταβι της σκυλοπαρεας,που
ολα τα μεγαλα σκυλια το προσεχουν χωρις ομως κανενα να του
δινει ιδιαιτερη σημασια

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger