Home » , » Η Ελληνική σημαία του κ. Μουτζή και η δικιά μας σημαία

Η Ελληνική σημαία του κ. Μουτζή και η δικιά μας σημαία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 16 Μαΐου 2021 | 8:47 μ.μ.

Του Κώστα Μ

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Σάκης Μουμτζής στο φιλοϊσραηλινό ντελίριο του, ανάρτησε μια φωτογραφία στο διαδίκτυο με συριζαίους, όπως γράφει, να κρατάνε Παλαιστινιακές σημαίες και αναρωτιέται αν "σήκωσαν ποτέ την Ελληνική".

Αυτό το  "πρότυπο πνευματικού ανδρός", σύμφωνα με τον "διανοούμενο" νεοδημοκράτη βουλευτή Κ. Μπογδάνο, δεν αρκέστηκε να επιπλήξει μέσα από την ιστοσελίδα του Θανάση Μαυρίδη "τις αριστερές ψυχούλες" οι οποίες "δεν βλέπουν ότι πέραν όλων των άλλων, για καθαρά εθνικούς λόγους η πατρίδα μας οφείλει να υποστηρίζει το Ισραήλ".

Θεώρησε σκόπιμο να αφήσει και υπονοούμενα ότι όσοι/ες δείχνουν την αλληλεγγύη τους στον Παλαιστινιακό λαό, στο σύγχρονο Ολοκαύτωμα που υφίσταται από τους σιωνιστές δολοφόνους και τους συμμάχους τους, ότι είναι "απάτριδες", "ανθέλληνες", ....

 Ακούστε, λοιπόν κ. "ελληναρά" και "πατριώτη" Μουμτζή. Είμαστε λίγοι σ' αυτόν τον τόπο και γνωριζόμαστε. Δεν μπορεί να είσαι τόσο αφελής όσο παριστάνεις με την ηλίθια προπαγάνδα σου.  

Οκ αντιλαμβανόμαστε ότι εσένα σε εκφράζει ο συμβολισμό ενός λαβάρου, όπως της ελληνικής σημαίας, όταν παρακολουθείς εικόνες όπως οι παρακάτω:

Ομως να σου θυμίσουμε μια απ' τις διαφορές μας κ. Μουμτζή. Η "δικιά" σου ελληνική σημαία ήταν αυτή που αναρτούσαν οι πολιτικοί σου πρόγονοι, στα κτίρια της δοσιλογικής κυβέρνησης στην κατοχή. Η "δικιά" σου ελληνική σημαία κ. Μουμτζή ήταν αυτή που είχε δίπλα του στις ομιλίες ο δικτάτορας Παπαδόπουλος.

Η δικιά μας ελληνική σημαία είναι αυτή που κρατούσαν οι αντάρτες του ΕΛΑΣ, όταν ο Αρης ανακοίνωνε τον αγώνα ενάντια στους κατακτητές. Η δικιά μας ελληνική σημαία ήταν αυτή που κρατούσαν οι φοιτητές στην εξέγερση του Πολυτεχνείου το '73/

Υποθέτουμε όμως ότι είναι κάπως δύσκολο οι δικές σου εγκεφαλικές διεργασίες να μπορούν να συλλάβουν την διαφορά κ. Μουμτζή ...

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

16 Μαΐου 2021 στις 9:42 μ.μ.

Δεξιοί. Παλιά ορκίζονταν στο Χίτλερ. Αφού τίναξε τα στατά στο κεφάλι του, ορκίζονται τώρα στη μάσα.
Κι επειδή είναι προδότες του κερατά, παίρνουν μια σημαία για ξεκάρφωμα. Ποιοι κουνάνε σήμερα σημαιάκια;
Συνήθως οι απόγονοι των Γερμανοτσολιάδων, που έσφαζαν βασάνιζαν και πλιατσικολογούσαν τον Ελληνικό λαό.
Και οι απόγονοι των μαυραγοριτών φυσικά. Αυτοί που έλεγαν «βάστα Ρόμελ, να ανταλλάξουμε τη μπομπότα με το βάρος της σε λίρες».
Αυτοί που πούλησαν μετά την Κύπρο και έλεγαν στον Αμερικάνο, «ιδού ο στρατός σας, η αποικία σας, το μάγουλο μας να ρίξετε καμιά φάπα, κι ο κώλος μας να μας πηδήξετε».
«Έρχεται ο στόλος» να δουν χαρά στα σκέλια τους οι εθνικόφρονες. Αυτοί κατάντησαν τη σημαία φερετζέ του καθάρματος, του δοσίλογου, του υποταγμένου.
Οι μένουμε δούλοι στην Ευρώπη, οι προδότες του ναι στους τοκογλύφους. Τα δειλά κομπλεξικά ανθρωπάκια, που θέλουν θανατική ποινή για όλους τους άλλους εκτός τους ναζί δολοφόνους εγκληματίες και προδότες.
Σήμερα αυτοί κυβερνούν μαζί με τα λαμόγια.
Φασισμός παντού. Στα σχολεία, την εργασία που «απελευθερώνει», στους τηλεοπτικούς βόθρους, όπου κι αν γυρίσεις θα δεις να σε παρακολουθεί ένας ρουφιάνος. Απαγόρευση κυκλοφορίας, μπατσοκρατία, κι άγιος ο θεός. Ποιος θεός; Αυτός που είναι πάντα με το μέρος μας, γι αυτό χρεοκοπήσαμε κι αφανιζόμαστε!
«Της πατρίδας μου η σημαία έχει χρώμα γαλανό και στη μέση χαραγμένο σφυροδρέπανο λευκό» έλεγε ο Πανούσης τρολάροντας εκείνους που είχαν τη σημαία με τον αγκυλωτό σταυρό.
Αυτοί μας προέκυψαν εσχάτως φίλοι των Εβραίων! Τα ύστερα του υποκόσμου! Έτσι είναι οι ναζί. Κρύβονται κι όταν βρουν ευκαιρία, εκδηλώνονται.
Βέβαια υπάρχουν πράγματα που δεν μπορεί να τα κρύψεις. Ο βήχας, η κλανιά κι ο ναζισμός, η ανθρωποφαγία. Γιατί θα φάνουν τα σουβλερά δόντια του κανίβαλου μόλις ανοίξει το στόμα του.
«Δεν είμαι ρατσιστής αλλά…» Είσαι και ρατσιστής και μαλάκας. Μαλάκας μάλιστα στο τετράγωνο. Γιατί είσαι φασιστόμουτρο, αλλά και γιατί προσπαθείς να πείσεις εμάς πως δεν είσαι.
Να σηκώσουμε λοιπόν τις σημαίες μας καλούν οι υποστηριχτές του Ισραήλ! Σηκώστε τις σημαίες του Ισραήλ, αφήστε ήσυχη την Ελληνική. Έχουμε καιρό να σφάξουμε αμάχους.
Στηρίξτε το Ισραήλ που στήριξε τον ISIS στην Συρία και την Τουρκία όταν εισέβαλε στην Κύπρο χάρη στη χούντα. «Καλά» θα πάει κι αυτό…

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger