Home » , » Ηλίθιος ρατσισμός

Ηλίθιος ρατσισμός

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 | 4:31 μ.μ.

Γράφει ο mitsos 175

“Ναι αμα μπουνε τιποτα γιφτοι να σε κλεψουνε κατσε και πες τους αυτες τις μαλακιες που γραφεις. Να δεις ποσο θα σε βοηθησει! Και μην χρησιμοποιειτε τους "φασιστας" και "ακροδεξιος" οπως σας βολευει. Επειδη καποιοι μιλησαν για οπλοκατοχη και οπλοχρησια μεσα στον ιδιωτικο τους χωρο αν βρεθουν σε κινδυνο δεν σημαινει οτι ειναι "φασιστες" οπως λες. Τις οικογενειες τους θελουν να προστετευσουν”.

Με το παραπάνω κειμενάκι υποδέχτηκε χρήστης του f/b ανάρτησή μου.

Σχόλιο πρώτο: Δεν τα πηγαίναμε και πολύ καλά με τα μαθήματα στο Σχολείο έτσι; Δε πειράζει. Κι εμένα η ορθογραφία με δυσκόλευε.

Σχόλιο δεύτερο: Δεν είναι «γιφτοι» είναι Ρομά.

Και μπορεί αυτοί που θα μπούνε σε ένα σπίτι να είναι μπαλαμοί, οποιοιδήποτε δηλαδή εκτός από Ρομά. Αν μπούνε, θα τους ζητήσω δανεικά. Οπότε δεν το κόβω να έρθουν κλέφτες σε μένα. Να κλέψουν τι;

Α κι ένας από τους εθνικούς ευεργέτες μου, που χάρη και σε αυτόν πληρώνω λογαριασμούς, είναι Ρομά. Τον ευχαριστώ για τη βοήθεια, τα δανεικά.

"Μη χρησιμοποιώ τους όρους φασίστες και ακροδεξιούς όπως με βολεύουν". Πως βολεύουν εσάς, για να τους χρησιμοποιήσω;

"Θέλουν να προστατεύσουν τις οικογένειες όσοι μιλούν για οπλοκατοχή". Πολύ λογικό ακούγεται. Να έχεις ένα όπλο δίπλα στα παιδιά! Ναι ξέρω "το προσέχουμε, το κλειδώνουμε" κλπ - κλπ. Ξέρω όμως πως τα παιδιά βρίσκουν τρόπους. Και δυστυχώς έχουν γίνει θανατηφόρα ατυχήματα. Και τα ατυχήματα δεν αφορούν μόνο παιδιά. Τα όπλα έχουν ένα κακό, σκοτώνουν!

Για το πόσο προστατεύει η οπλοκατοχή από τους εγκληματίες, σας παραπέμπω στα στατιστικά των ΗΠΑ. Όχι μόνο δε μειώνεται το έγκλημα, αλλά αυξάνεται! Μάλιστα πολλοί φόνοι είναι λόγω διαφωνιών! Τσαντίζεται κάποιος; Έχει όπλο; Μπαμ και κάτω!

Φυσικά υπάρχει η σκέψη πως μπαίνει κάποιος στο σπίτι, εμείς παίρνουμε το όπλο μας, οπότε νικάμε! Αν δεν μας αιφνιδιάσει, μας πιάσει στον ύπνο και μας πάρει και το όπλο! Κι αν είμαστε στο σπίτι, πράγμα που προσέχουν αρκετοί κλέφτες. Όχι εκείνοι των Γλυκών Νερών, πράγμα περίεργο.

Κι αν έχει και ο εισβολέας όπλο κι αποφασίσει να το χρησιμοποιήσει; Είναι πιο εύκολο να πυροβολήσει κάποιος οπλοφόρος, αν δει όπλο απέναντί του. Αντί για ληστεία λοιπόν θα έχουμε φόνο! Είτε εμείς θα πάμε μέσα, είτε ο κλέφτης! Εξαιρετική πρόταση για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας! Χώρια που όσοι κλέφτες δεν έχουν όπλο θα το πάρουν τώρα νόμιμα! Ε βέβαια παίρνεις κάτι για να το χρησιμοποιείς.

Συγγενής μου είναι κυνηγός, έχει όπλο. Πολλοί έχουν νόμιμα. Αυτό δεν εμπόδισε την εγκληματικότητα.

Υπάρχει λόγος που απαγορεύεται η οπλοκατοχή. Όπως είπα όμως δε χαλάω χατίρι. Θα αγοράσω κι εγώ όπλο άμα είναι έτσι, αν και δε μ’ αρέσει ο θόρυβος.

Μόνο μη βρω οπλισμένο φασίστα που θα θελήσει να σκοτώσει αθώο πρόσφυγα. Γιατί ο πρόσφυγας είναι αδερφός μου. Όπως κι ο Ρομά. Κι εγώ την οικογένεια μου θα προφυλάξω...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger