Home » , » Ευτυχώς που η διαπρεπής άθεη επιστήμων Α. Κουστένη και ζει και εργάζεται στο Παρίσι.

Ευτυχώς που η διαπρεπής άθεη επιστήμων Α. Κουστένη και ζει και εργάζεται στο Παρίσι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 9 Μαΐου 2021 | 8:30 π.μ.

Η κυρία είναι Ελληνίδα και μια επιστήμονας διεθνούς κύρους. Ονομάζεται Αθηνά Κουστένη και ζει και εργάζεται στο Παρίσι.
Τεράστιο το βιογραφικό της και αρκεί μόνο να σημειώσουμε ότι "είναι το Νο 1, το καμάρι της γαλλικής Αστροφυσικής και του ∆διαστήματος. Είναι επίσης μέσα στο Top 10 της NASA" όμως αναφέρει το τρισέλιδο αφιέρωμα που υπάρχει στην σημερινή φυλλάδα "Πρώτο Θέμα" όπου φιλοξενείς και συνέντευξη της.

 Δεν θα ασχοληθούμε τώρα με το περιεχόμενο της όντος ενδιαφέρουσας συνέντευξης της και τις απόψεις της για το ενδεχόμενο την ύπαρξη εξωγήινης ζωής κλπ.

 Στεκόμαστε μόνο σε μια απάντηση που έδωσε σε δημοσιογραφική ερώτηση:

- Πιστεύετε σε µια υπέρτατη δύναμη, στον Θεό; 

«Οχι, δεν πιστεύω στον Θεό. Πιστεύω στον Ανθρωπο. ∆εν έχω άλλη µμεγαλύτερη πίστη παρά µόνο στον Ανθρωπο. Αλλά τρέφω µμεγάλο σεβασμό στην πίστη κάθε ανθρώπου».

Στο καπιταλιστικό αστικό κράτος της Γαλλίας παρόμοιες απόψεις επιστημόνων είναι σεβαστές από το ιερατείο της χώρας αυτής και περνάνε απαρατήρητες.

Φανταστείτε τους "δικούς" μας δεσποτάδες-μουλάδες, κάτι "διακεκριμένους" ποιμενάρχες σαν τον "άγιο" Πειραιώς, Σεραφείμ π.χ ή τον μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ανθιμο - για τον πρώην δεσπότη Καλαβρύτων Αμβρόσιο δεν το συζητάμε- τι αφοριστικά τροπάρια θα έλεγαν αν παρόμοιες απόψεις με της κ  Κουστένη είχε διατυπώσει δημοσίως ένας επιστήμονας που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger