Home » , » Δολοφονική επίθεση από κατοίκους του Αργους, σε 36χρον Ρουμάνο πατέρα, γιατί αυτός διαμαρτυρήθηκε για την παρενόχληση του ανήλικου κοριτσιού του.

Δολοφονική επίθεση από κατοίκους του Αργους, σε 36χρον Ρουμάνο πατέρα, γιατί αυτός διαμαρτυρήθηκε για την παρενόχληση του ανήλικου κοριτσιού του.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 | 5:29 μ.μ.

Συγκλονιστική η είδηση που δημοσιεύει η ιστοσελίδα anagnostis.org. Απ' αυτή πληροφορούμαστε ότι ένας νεαρός πατέρας, μόλις 36 ετών δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, διασωληνωμένος σε ΜΕΘ στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης μετά από δολοφονική επίθεση που δέχτηκε από ομάδα, 10 περίπου ατόμων, κατοίκων του Αργους.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ίδια πηγή το βράδυ της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος  (21/06), ο 36χρονος πατέρας, ζήτησε τον λόγο από μια παρέα νεαρών οι οποίοι παρενοχλούσαν την ανήλικη κόρη του. 
Η αντίδρασή της "δίποδης αγέλης" ήταν να επιτεθούν στον πατέρα του ανήλικου κοριτσιού και να τον ξυλοκοπήσουν τόσο άγρια που ο Ρουμάνος στην καταγωγή πατέρας,  χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα, στο νοσοκομείο όπου και διασωληνώθηκε σε ΜΕΘ και τώρα να χαροπαλεύει.

Απ' αυτά τα καθάρματα ταυτοποιήθηκαν τα πέντε και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία (οι δύο από τους πέντε αντιμετωπίζουν κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενώ οι άλλοι τρεις κατηγορούνται για συμμετοχή στη συμπλοκή) και αναμένεται να απολογηθούν την Πέμπτη, μετά από προθεσμία που πήραν από την ανακρίτρια, το απόγευμα της Τρίτης ώστε να προετοιμάσουν τις απολογίες τους και οι δικηγόροι τους να λάβουν γνώση της δικογραφίας.

 Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του ενός εκ των πέντε κατηγορουμένων Βαγγέλης Λαμπρόπουλος «Ο Ρουμάνος δυστυχώς απ΄ ότι πληροφορήθηκα δεν είναι σε καλή κατάσταση, γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος και κινδυνεύει η ζωή του αυτή τη στιγμή. Είναι κάτι πάρα πολύ λυπηρό, είναι κάτι που συγκλονίζει όλους μας».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger