Home » , » Ξεφτιλισμένη δημοσιογραφία

Ξεφτιλισμένη δημοσιογραφία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 | 11:41 μ.μ.

 



Του Κώστα Μ.

Τα καθεστωτικά ΜΜΕ κάνουν ότι μπορούν ώστε να διαιωνίζεται και να ακούγεται όσο πιο συχνά το ισοπεδωτικό σύνθημα "Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι". 

Και ενώ θεωρούσαμε ότι τα σκήπτρα της παραπληροφόρησης και των κατασκευασμένων ειδήσεων τα κρατούσαν οι σιτιζόμενοι από το ταμείο του Αλαφούζου, δημοσιοκάφροι, παρουσιάζονται τώρα οι εργαζόμενοι δημοσιολόγοι της τηλεόρασης του Αντένα να διεκδικούν με αξιώσεις την πρωτοκαθεδρία.

Την μια χρησιμοποιώντας την γνωστή μέθοδο της κοπτοραπτικής παραποιώντας δήλωση γυναίκας που εκφράζει την συμπαράσταση της στους απεργούς λιμενεργάτες, χτες στον Πειραιά, και καταγγέλλει τις πλοιοκτήτριες εταιρίες σαν υπεύθυνες για την ταλαιπωρία της και την άλλη "ανακαλύπτοντας" ότι για την δολοφονία της Καρολάιν βρίσκοντας "στο στόχαστρο των αρχών βρίσκονται τρία άτομα αλβανικής καταγωγής".

Η ΕΣΗΕΑ με την δεξιά της διοίκηση είναι ανύπαρκτη, όπως ανύπαρκτη είναι και η παραμικρή τσίπα απ' τους υπεύθυνους του τηλεοπτικού σταθμού να ζητήσουν έσω και προσχηματικά μια συγνώμη μετά τα όσα ακολούθησαν στέλνοντας στα τάρταρα κάθε ίχνος αξιοπιστίας των ειδήσεων που μεταδίδει.

Για τον ανεκδιήγητο μπατσοσυνδικαλιστή Α. Μπαλάσκα και τις εκτιμήσεις του κάθε σχολιασμός περιττεύει.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger