Home » , » Απάνθρωποι του Θεού.

Απάνθρωποι του Θεού.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 | 11:10 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Το site μας δέχεται επιθέσεις εδώ και πολύ καιρό. Από κράτος και παρακράτος. Αφού έφτασαν στο σημείο να λογοκρίνουν αστούς δημοσιογράφους, επόμενο είναι να μην αφήσουν εμάς.

Στο θέμα μας τώρα, τους απάνθρωπους του Θεού. Ο ρασοφόρος που επιτέθηκε με βιτριόλι στους Μητροπολίτες είναι δεξιός. Περίμενε να βγει ο Κούλης. Είχαν πει πως απειλούσε. Δεν απειλούσε μόνο τους παπάδες, αλλά και τους Συριζαίους, τους άθεους κλπ.

Τελικά εμάς, που είμαστε άθεοι, μας έκλασε μια μάντρα, ενώ στους παπάδες που ήθελαν να του κόψουν τη μάσα - καθώς ήταν μεγάλο καθίκι, τους ζεμάτισε. Καλέ, τους φύλαξε ο Θεός!

Φυσικά γίνεται καπηλεία ακόμα και σε αυτό, ώστε να έχουμε περισσότερους μπάτσους. Ισχύουν όμως αυτά που είπαμε στο site μας. Τον έβγαλαν τρελό - πολύ βολικό, όταν πει πράγματα και θάματα για τους άλλους, να μην το πιστέψει κανείς. Γιατί καρδιά μου, βιτριόλι ρίχνουν οι μπράβοι των αφεντικών, κι οι απατημένες. Πάει αυτός.

Η υπόθεση του ιερέα που βίασε ανήλικα κορίτσια. Φυσικά τα φασιστοειδή έχουν βγάλει το σκασμό. Δεν τους ενδιαφέρει το έγκλημα αυτό καθ’ αυτό, που εμείς καταδικάζουμε όποιος κι αν είναι ο δράστης, τους ενδιαφέρει να πουν ψέματα. Όμως η πραγματικότητα είναι εναντίον τους.

Επαναλαμβάνουμε τώρα όσα είπαμε κατά καιρούς. Ο βιαστής είναι συνήθως γνωστός. Φίλος, συγγενής, τέρας υπεράνω υποψίας, γιατί άνθρωπο δεν τον λες. Δύο κορίτσια, πριν από 5 χρόνια είχε βιάσει και κακοποιήσει ο παιδεραστής ιερέας, οικογενειακός φίλος. Πόση φρίκη μπορεί να χωρέσει σε μια πρόταση!

Ο δράστης γνώριζε τις οικογένειες των θυμάτων. Το ξαναλέμε, για να το έχουμε υπόψη όλοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατοχή του βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας. Άλλο ένα σύνηθες δήθεν «μεμονωμένο περιστατικό». Διότι ο ανώμαλος παιδεράς θα φροντίσει να είναι κοντά στα θύματά του. Θα πάρει δουλειά που θα του επιτρέπει να έρχεται σε επαφή με παιδιά. Έχετε το νου σας.

Φυσικά δεν είμαι φασίστας να γενικεύσω. Να πω πως όλοι οι παπάδες πχ είναι παιδεραστές. Προφανώς δεν είναι. Όμως οι φασίστες εφόσον τους συμφέρει, θα γενικεύσουν και θα κατηγορήσουν τους πρόσφυγες, αν κάποια καθίκια σοβινιστές από άλλη χώρα, επιτεθούν σε μια γυναίκα. Αν δεν τους συμφέρει, θα δικαιολογήσουν τον εγκληματία επιτιθέμενοι στο θύμα! Κι αυτό είναι η διαφορά ανθρώπων – ακροδεξιών. Μας ενδιαφέρει η δικαιοσύνη, η αλήθεια, τους ενδιαφέρει το ψέμα. Είμαστε με το θύμα, είναι με τους θύτες.

Ξέρουμε ακόμα πως λούμπεν εγκληματίες θα τιμωρηθούν. Γι αυτό φωνάζουμε όταν βλέπουμε κουκούλωμα. Γίνονται πχ πάρα πολλά εγκλήματα στη χώρα. Περισσότερα από όσα φαντάζεστε, ακόμα και από όσα λένε. Η βία μέσα στο σπίτι είναι νόμιμη; Να δέρνονται σύζυγοι ή παιδιά; Δεν νομίζουμε. Δεν το λένε όμως παραέξω, παρά μόνο όταν φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο. Γιατί; Γιατί υπάρχει μια άθλια, σάπια νοοτροπία. Κι εμείς ενώ κοιτάμε τις αιτίες, έχουμε τα φασισταριά να μας κάνουν επιθέσεις, υπερασπιζόμενοι τη φασιστική νοοτροπία, που γεννά τα εγκλήματα.

Συγχαρητήρια στους κρατικούς – παρακρατικούς μηχανισμούς εταιρίες κλπ που φιμώνουν εμάς. Εκείνους που δικαιολογούν εγκλήματα, τους έχουν στα όπα - όπα. Εμείς όμως θα μιλάμε και στο τέλος η αλήθεια θα είναι αυτή που θα μείνει.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger