Home » , » Τιτανομέγιστη μαλακία από έναν εξουσιαστή τελμπεχανά

Τιτανομέγιστη μαλακία από έναν εξουσιαστή τελμπεχανά

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 8 Ιουνίου 2021 | 9:31 μ.μ.

Τέτοια τινανομέγιστη μαλακία, μόνο ένα εξουσιαστικό πολιτικό παχύδερμο, του οποίου η συμμετοχή στην ανατροφή των παιδιών του περιορίζεται στο να τα βγάζει βόλτα Κυριακάτικα για να ψωνίσουν. 

Αναφερόμαστε φυσικά στην απίστευτη παπαριά που είπε σήμερα στην βουλή ο Κωστής Χατζηδάκης. (Δείτε την διπλανή εικόνα)

Και το κάνει αυτό την ίδια στιγμή που υποχρεώνει χιλιάδες άλλα παιδάκια να μην μπορεί να καθίσουν με τους γονείς τους στο Κυριακάτικο τραπέζι, γιατί με τις εργασιακές συνθήκες που έχει επιβάλλει αυτός και η κυβέρνησή του, χιλιάδες εργαζόμενοι θα χύνουν τον ιδρώτα τους για ψίχουλα και τις Κυριακές.

Πόσο άθλιος, άσχετος άχρηστος και αστοιχείωτος μπορεί να είναι κάποιος ο οποίος θεωρεί ότι μια μητέρα μπορεί να δουλεύει περισσότερο τις υπόλοιπες μέρες και είναι απαραίτητη μόνο την Παρασκευή για τα παιδιά της;

Οσο ιδανικός πολιτικάντης είναι για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα μια χούφτας καπιταλιστών, τόσο απαίσιες είναι οι επιλογές και οι αντιλήψεις του, απέναντι στον κόσμο της τάξης μας.

Αυτή είναι όμως η μια πλευρά. Εξίσου σημαντική είναι και η διαπίστωση συντρόφου που πρόσφατα έγραφε ότι είναι  θλιβερό το κατάντημά μας, αφού ανεχόμαστε να καθορίζουν τις ζωές μας αργόσχολοι τεμπελχανάδες

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger