Home » , » Γελάνε μέχρι κι οι παπαγάλοι!

Γελάνε μέχρι κι οι παπαγάλοι!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021 | 8:05 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Έκτακτη είδηση: Το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό βλακείας μεταξύ των γαλάζιων καθαρμάτων διεκδικεί πλέον ο Χ. Σταϊκούρας κάνοντας δυναμική εμφάνιση στο βόθρο του SSkai.

«Επικοινωνούν μαζί μου και λένε να αυξήσω τον ΕΝΦΙΑ!» δήλωσε ο διαγωνιζόμενος κι ο παπαγάλος ίσα που κρατήθηκε να μην πέσει κάτω και να αρχίσει να χτυπιέται από τα γέλια.

Άδωνης, Λατινοπούλου, Μπογδάνος, Κυρανάκης, Βούλτεψη… Είναι σκληρός ο ανταγωνισμός, δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ποιος είπε τη μεγαλύτερη κουταμάρα.

Ο Άδωνης πάντως έκανε ρελάνς με τις απολύσεις όσων δεν έκαναν εμβόλιο, δηλαδή του 78%. Πάλι τον άδειασαν, αλλά πιάνεται ο πόντος στο διαγωνισμό χαζομάρας. Έλα Μπουμπούκο, μπορείς να πεις και χειρότερα.

Μαγειρεύεται γκάλοπ στο βόθρο του Αφραγκούζου, ώστε να μη βγει ψεύτης ο υπουργός. «Θέλουμε να αυξηθεί ο ΕΝΦΙΑ»! Όχι όλοι φυσικά. Ένας. Όπως ένας ήταν τότε με τον Γιωργάκη τον Παπανδρέου, που του είχε πει να δώσει τη σύνταξή του.

Προτείνω να βρούμε το μαζοχιστή που το είπε, να μαζευτούμε, όσοι δεν θέλουμε αύξηση, και να τον αρχίσουμε στις σφαλιάρες, αφού του αρέσει να πονάει.

Δεν είναι μαλάκας ο υπουργός. Μη μας λογοκρίνεις καλό μου facebook. Μαλάκες είναι αυτοί που ψήφισαν ανθρωποφάγους.

Μια και λέμε για λογοκρισία, βραβείο ναζισμού διεκδικεί ο Τασούλας που απαγόρευσε στον Τσίπρα να μιλήσει στη Βουλή! Γιατί; Γιατί η ΝΔ κάνει ό,τι μπορεί να επιστρέψει σύντομα ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, ώστε να κάνει αυτός το νέο Μνημόνιο.

Έδωσε λοιπόν μερικούς πόντους στους ρεφορμιστές. Θα μπορούσε βέβαια να του πει πως αφού η συζήτηση γίνεται για χρέη πρέπει να μιλάνε μόνο οι χρεωμένοι. Η ΝΔ είναι που χρωστά εκατομμύρια.

Τα οποία θα πληρώσουν αυτοί που χάνουν τα σπίτια τους, επειδή έμειναν άνεργοι και φτωχοί. 6 μονάδες πλέον προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από αυτό και περιμένουμε τις μαλακίες των ρεφορμιστών για να περάσει το Μνημόνιο η ΝΔ.

Σήμερα είναι ημέρα γιορτής της Λογοκρισίας στην Ελλάδα. Στις 11 Ιουνίου 2013, η ΝΔ και η τσόντα της οι Κιναλήτες (ΠΑΣΟΚ του Μπενίτο, της Φώφης και του Λοβέρδου) αποφάσισαν και διέταξαν «το οριστικό κλείσιμο της ΕΡΤ» ενώ θα απολύονταν 2.656 εργαζόμενοί.

Ένας παπάρας που αυτοαποκαλείται κωμικός, τότε έλεγε χούντα τη ΝΔ, αλλά σήμερα τη γλείφει. Γελάμε αλλά με όσες βλακείες αναγκάζεται εκ των υστέρων να διαγράψει. Ξέρουμε όλοι τι έγινε με τις κινητοποιήσεις.

Γιατί μέχρι τότε πάλι η ΝΔ προηγούνταν στα μαγειρεμένα γκάλοπ. Πράγματι πέφτει η κυβέρνηση με κινητοποιήσεις. Αν όχι αμέσως, πέφτει λίγο αργότερα. Γι αυτό φοβούνται τον αντίλογο και ιδιαίτερα τους αγώνες των εργαζομένων.

Γιατί άντε να περάσει η προπαγάνδα τους, όταν βλέπεις δεκάδες χιλιάδες στο δρόμο να βρίζουν το Μητσοτάκη και το σόι του.

Νεογιδοκράτες, κάντε μια συγκέντρωση υπέρ της αύξησης του χαρατσιού του ΕΝΦΙΑ και μια για την κατάργηση του οκταώρου, να γελάσει το παρδαλό κατσίκι, ακόμα και οι παπαγάλοι.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger