Super sex symbol

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 | 11:38 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Όλοι θέλουν να κάνουν sex με το Χατζηδάκη. Το λένε παντού, το γράφουν ακόμα και στο twitter. «#Αντε_γαμησου_Χατζηδακη»! 

Είναι πλέον η απόλυτη φαντασίωση για τους περισσότερους εργαζόμενους. Να τον δέρνεις, να τον πηδάς και μετά να τον στέλνεις να δουλέψει σε πραγματική δουλειά απλήρωτες υπερωρίες. Τέτοια θέλει ο νεοφιλελέ ανθρωποφάγος, ώστε να βάλει μυαλό: Να εφαρμόσει στον εαυτό του αυτά που λέει για τους εργαζόμενους.

Να δείτε με τον πανικό που έχουν στη γαλάζια συμμορία από τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις της Πέμπτης, θα φέρουν μια μαϊμού που θα λέει «ο Χατζηδάκης βγαίνει δεύτερο καταλληλότερο super sex symbol με 100%»! 

Μετά το Μητσοτάκη φυσικά, που έχει 200%, γιατί είναι και γκόμενος και δείχνει τα βυζάκια του σε κάθε ευκαιρία. Ρώγα - ρώγα! Μα να κατέβουν τόσοι πολλοί κατά του νομοσχεδίου και να μη δουν αγώνα τένις; Στην τελευταία απεργία όσοι αγωνίζονται για αξιοπρεπή ζωή και ανθρώπινα δικαιώματα, σκόραραν! Συμμετείχαμε, αγωνιστήκαμε, δεν μείναμε απλοί θεατές στο έγκλημα. Αυτό είναι σπουδαιότερο απ’ όλα τα κύπελλα του κόσμου μαζί. Φυσικά ο αγώνας μας μόλις άρχισε. Θα λέξει με τη συντριβή κι αυτού του δικτατορίσκου.








Και άλλα πολλά. Πάρα πολλά παρόμοια σχόλια. Συμφωνώ με μια προϋπόθεση: Δεν είναι δυνατό να πηδάμε τον υπουργό κανιβαλισμού και να αφήσουμε παραπονεμένο τον πρωθυπουργό. Κάνουμε άγριο σεξ και στο Μητσοτάκη. Μην κάνουμε μισές δουλειές. Έχει για όλους αυτούς πίτσα.

Στο μεταξύ θα μειωθούν και οι συντάξεις. Αυτό «προτείνει» – δηλαδή διατάζει – Κομισιόν. Από τα μέσα Μαΐου γνωστό, αλλά κανείς δεν μιλάει. 

21,9% η μείωση συντάξεων, ενώ οι σκλάβοι θα δουλεύουν 6,6 χρόνια περισσότερο. Θα πάρετε περισσότερα ρεπό μετά από καμία σαρανταριά χρόνια σκληρής δουλειάς από ότι θα παίρνατε με 30 - 35. Αν ζήσετε. 

Στο μεταξύ ο μισθός με το σούπερ έκτρωμα μειώνεται ουσιαστικά στο 57%, αφού από 40 ώρες τη βδομάδα, θα δουλεύουμε 70!

100% καταλληλότερος ο Κούλης. Μη το συζητάμε. Θηλιά θα πάρει ο κόσμος να κρεμάσει ψηλά το «ίνδαλμα».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger