Home » , » Πανηγύρι στο twitter με την τοποθέτηση στην βουλή του τιτανομέγισμου Κ. Κυρανάκη για το νομοσχέδιο Χατζηδάκη (Βίντεο)

Πανηγύρι στο twitter με την τοποθέτηση στην βουλή του τιτανομέγισμου Κ. Κυρανάκη για το νομοσχέδιο Χατζηδάκη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 | 10:53 μ.μ.

Του Κώστα Μ.

Λογικά κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε ψηφοφορία για να αναδείξουμε τα στελέχη της Ν.Δ που απαρτίζουν την δωδεκάδα που τερματίζει πρώτη τα κοντέρ της γελοιότητας. Πάντως στην πρώτη τριάδα θα βρίσκονται -με τις μέχρι τώρα επιδόσεις - Λοβέρδος. Μπογδάνος και Κυρανάκης, με την Μονογιού να έχει σοβαρές πιθανότητες να αντικαταστήσει έναν απ' αυτούς.

Πάντως αν ξεστόμιζε βουλευτής της αντιπολίτευσης τέτοια μπουρδολογία όπως αυτή που παραθέτουμε με το βίντεο που έχει αναρτήσει ο χρήστης του twitter Ιsερώνυμος bos. όλα τα Πετσωμένα ΜΜΕ θα είχαν θέμα να ασχολούνται για μέρες, 

Μια ματιά που έριξα στο μπλοκ μας συνάντησα μια ανάλυση περί κομμουνισμού του βουλευτή της Ν.Δ., Κυριανάκη περί κομμουνισμού, ένα άλλο κείμενο που ενημερώνει για τις διδαχές που πήρε από τον παππού του, καθώς και για τις οικονομικές γνώσεις που διαθέτει ο πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Πάμε να ακούσουμε αρχικά τι μας είπε στην βουλή ο Κ. Κυρανάκης και στην συνέχεια να παραθέσουμε την υποδοχή που είχε η τοποθέτησή του απο τους χρήστες του twitter

 














Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

11 Ιουνίου 2021 στις 11:14 π.μ.

Ο Κυρανάκης ήταν πρόεδρος της νεολαίας του Ευρωπαικου λαικου κόμματος.Ειναι τενεκές με μεγάλες διασυνδεσεις

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger