Home » , » Πριονοκορδέλα

Πριονοκορδέλα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 27 Ιουλίου 2021 | 12:49 π.μ.

Πες μου τον φίλο σου και το πόθεν έσχες σου κ. Μητσοτάκη

Μια απάντηση στην ανακοίνωση του πρωθυπουργού από τον Κώστα Βαξεβάνη - f/b 

Ο κ. Μητσοτάκης με μια ακόμα ανακοίνωση με αφορμή δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, που αφορούσαν το πόθεν έσχες του, επιμένει να μην απαντά για την ουσία του θέματος. Το εύκολο για αυτόν είναι να υβρίζει, πράγμα που δεν θα έπρεπε ως πρωθυπουργός, (όπως δεν θα έπρεπε να έχει και ψευδές πόθεν έσχες) και να επιχειρεί να με ταυτίσει με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. Προφανώς το πρόβλημα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ο κ. Αλέξης Τσίπρας ζητά όπως οφείλει, ως αρχηγός κόμματος και πρωήν πρωθυπουργός ο ίδιος να δοθούν εξηγήσεις. Ζητά λοιπόν τα αυτονόητα. 

Για να αποδείξει μάλιστα σχέση του Τσίπρα μαζί μου, παραθέτει διάφορες φωτογραφίες από την ημέρα που ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε την εξουσία. Ο κ. πρωθυπουργός πρέπει να καταλάβει πως δεν είναι μαθητής Γυμνασίου για να απευθύνεται στους συμμαθητές του με όρους "κρυφτού" και "τσιγκολελέτα". Λίγη σημασία για τον έλληνα πολίτη έχει ποιες είναι οι δικές μου μουσικές, θεατρικές ή πολιτικές προτιμήσεις. Σημασία έχει ότι ο πρωθυπουργός της χώρας είναι υπόλογος της πιο ατιμωτικής πράξης για πολιτικό. Λέει ψέματα για να αποκρύψει στοιχεία για την περιουσία η οποία έχει εξαφανιστεί από το πόθεν έσχες του. Στους πολίτες λοιπόν είναι υπόλογος και κυρίως στους ψηφοφόρους του.

Αφού όμως ο κ. Μητσοτάκης αρέσκεται στη διαμοίραση φωτογραφιών, να δώσουμε κι εμείς μερικές φωτογραφίες στη δημοσιότητα από τις προσωπικές του συμπάθειες. Με τον Νίκο Γεωργιάδη, γνωστό για την εμπλοκή του στο κύκλωμα παιδεραστίας και trafficking, ο οποίος παραμένει στενός φίλος και ευνοούμενος του πρωθυπουργού και με τον Δημήτρη Λιγνάδη, γνωστό για αντίστοιχες εγκληματικές πράξεις. Ο κ. Μητσοτάκης για να παρακολουθήσει παράσταση του τελευταίου, πήρε στρατιωτικά ελικόπτερα για να τον πάνε στην Επίδαυρο. 

Θα συμφωνήσω με τον κ. Μητσοτάκη λοιπόν, πως ο καθείς και οι συμπάθειές του. ή αλλιώς, πες μου τον φίλο σου και το πόθεν έσχες σου, να σου πω ποιος είσαι.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger