Home » , » Λέτε να μας τρολάρουν οι δεξιοί δημοσιολόγοι;

Λέτε να μας τρολάρουν οι δεξιοί δημοσιολόγοι;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 3 Αυγούστου 2021 | 1:59 π.μ.


Μήπως πρέπει να θεωρήσουμε σοβαρό το ενδεχόμενο να μας τρολάρουν οι δεξιοί δημοσιολογούντες στο διαδίκτυο;

Ενας τύπος ονόματι Μάνος Βουλαρίνος, γνωστός απεργοσπάστης στο χώρο που δουλεύει στο μαγαζί  στο "μαγαζί" του Αλαφούζου και στον βόθρο της Athens Voice, όταν δεν ζητάει δημόσια συγνώμη για τα εμέσματα που γράφει στο διαδίκτυο, όπως τότε με την περίπτωση του Αντώνη Τζανακόπουλου, και δεν ξεπλύνει μπάτσους-βασανιστές, θεωρεί ότι με τα τουίτ του κάνει χιούμορ αντάξιο του Σίλα.

Η ευρωβουλευτής της  Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζεμπεργκ είναι άλλη χαρακτηριστική περίπτωση "άριστης". Δηλώνει δημόσια την φιλία της με άλλον έναν εξαίρετο ομοϊδεάτη της, αυτοδιοικητικό στέλεχος της Ν.Δ., τον Χάρη Τομπούγλου, ο οποίος έχει καταδικαστεί για σοβαρότατες κακουργηματικές πράξεις, ενώ έχει δεχθεί απίστευτο κράξιμο από τους χρήστες του διαδικτύου για την στάση που κράτησε στην υπόθεση του παιδεραστή Ν. Γεωργιάδη.

Από τα τουιταρίσματα που παραθέτουμε ασφαλώς ξεχωρίζει αυτό του Σάκη Μουμτζή.  Ξέρετε, μιλάμε γι' αυτόν τον τύπο ο οποίος, εκφράζει τον θαυμασμό του για την "φεγγαρόφωτη" Δόμνα Μιχαηλίδου, ενώ σύμφωνα μας τα γραφάς του, προβληματίζεται τα μάλα που αναγκάζεται να ζει στην "τελευταία «κομμουνισμένη» χώρα του αναπτυγμένου κόσμου". 

Αν επίσης κάτι πρέπει να προσθέσουμε για τον Σ. Μουμτζή είναι η ερώτηση αν πρόκειται για έναν μαζοχιστή τύπο. Σχεδόν σε όλες τις γελοίες και προκλητικές παρεμβάσεις του, δέχεται απίστευτα υβριστικά σχόλια. Αυτός όμως δείχνει να το απολαμβάνει και συνεχίζει απτόητος στην ίδια ρότα ....





Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger