Home » , » Μητσοτάκης – κάθαρμα: Θα αλλάξω τα φώτα στην Ελλάδα.

Μητσοτάκης – κάθαρμα: Θα αλλάξω τα φώτα στην Ελλάδα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 3 Αυγούστου 2021 | 6:31 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο νέος, ενισχυμένος, γκαντέμης μας είπε να κάνουμε οικονομία στο ρεύμα.

Ποιος; Ο ανεκδιήγητος τύπος που ξοδεύει σ' ένα γεύμα του όσα βγάζουν δυο οικογένειες εργαζομένων το χρόνο! Δικά μας λεφτά, του δημοσίου.

Να μην ανοίγουμε θερμοσίφωνα. Γιατί Κούλη μου, να ανοίξουμε θερμοσίφωνα σε τέτοιο καύσωνα; Να... κρυώσει το νερό; 46 έφτασε έξω.

Έβγαλε επίσης διαταγή, να μην ανοίγουμε ούτε κουζίνες ούτε τίποτα!

Ε βέβαια, όταν του πάνε το φαΐ έτοιμο, μασημένο, στο στόμα, θα την πει την κουταμάρα του.

Κι από κοντά οι κολαούζοι, τα τρολλ του, να μας χαρίσουν απίστευτο γέλιο.

Κούλη, εγώ δε θα σκάσω, επειδή εσύ είσαι μαλάκας. Να μείνουν χωρίς ρεύμα σε τέτοιες συνθήκες οι νεογιδοκράτες που σε ψήφισαν, να δουν τη γλύκα.

Υπενθυμίζουμε πως σε πολλούς συνανθρώπους μας έχει κοπεί το ρεύμα, οπότε είναι απόλυτη πρόκληση και προσβολή να βγαίνει να λέει τέτοια ο πλέον άχρηστος κι αδίστακτος κηφήνας.


Πληρώνουμε τη ΔΕΗ, μάλιστα μας έχει γδάρει, αφού έχει αυξηθεί το ρεύμα και απαιτούμε να έχουμε ηλεκτρικό.

Είναι δική της υποχρέωση να παρέχει σε όλους ρεύμα 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Κανονικά έτσι πρέπει να γίνει, χωρίς να υπάρχει, όχι διακοπή, ούτε καν αυξομείωση, που χαλάει τις συσκευές μας.

Όπου γίνουν διακοπές ή υπάρξει βλάβη λόγω της έντασης του ρεύματος, ευθύνη θα έχουν αυτοί που διοικούν την εταιρεία. Ούτε εμείς, οι καταναλωτές, ούτε φυσικά οι εργαζόμενοι, που φωνάζουν για την υποβάθμιση της ΔΕΗ, αλλά δεν ακούγονται.

Γιατί όλοι ξέρουν τι γίνεται το καλοκαίρι και κάποιες μέρες το χειμώνα, όπως πχ τα Χριστούγεννα, που υπάρχει αυξημένη ζήτηση. Αν δεν 46, κι ήταν 40 η θερμοκρασία, που ήταν τις άλλες χρονιές, πάλι δεν θα ανοίγαμε κλιματιστικό, ανεμιστήρες κλπ; Θα πεθαίναμε από τη ζέστη;

Άρα δεν υπάρχει πραγματικός κίνδυνος.

Γιατί όμως λέει κάτι τέτοιο;

Για να πανηγυρίσει τα αυτονόητα! “Να δεν κόπηκε το ρεύμα”! Μα δεν πρέπει να κοπεί το ρεύμα. Αν κοπεί, πρέπει να υπάρξουν παραιτήσεις υπουργών. Αν κοπεί, δεν θα είναι επειδή άναψα το κλιματιστικό, ή την κουζίνα, θα είναι γιατί κάποιοι δεν πήραν το προσωπικό που χρειάζεται.

Αλήθεια, τα δέντρα γύρω από τα καλώδια έχουν καθαριστεί;

Έχουμε αρκετό εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ή πήραμε μόνο μπάτσους;

“Το ΚΚΕ επισημαίνει ότι χρειάζονται άμεσα να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα”.

“Τραγικές οι συνέπειες για το λαό, από την πράσινη ανάπτυξη και την απελευθέρωση της ενέργειας”.

Ποια πράσινη σύντροφοι; Ανάπτυξη των μπλε παρασίτων είναι. Διαβάστε την ανακοίνωση:

Έρχονται νέες αυξήσεις στο ρεύμα με ταυτόχρονη υποβάθμιση των υπηρεσιών της ΔΕΗ ώστε να κερδίσουν οι κουμπάροι. Κόλπο είναι.

Και βέβαια, αν λόγω της απαξίωσης και της έλλειψης προσωπικού, έχουμε μπλακ άουτ θα βγουν και θα πουν τα σκουλήκια της ΝΔ πως φταίμε εμείς!

Όχι, φταίνε όσοι ψήφισαν στις εκλογές τον ανθρωποφάγο.

Αυτά τα σάπια τα ξέρει ο κόσμος τα καταλαβαίνει αμέσως.

Και η απάντηση είναι “Μητσοτάκη γαμιέσαι”.

Που να δείτε τι θα πάθει έτσι και γίνουν εκλογές. Ούτε το πιο σκληρό πορνό δε δείχνει τέτοιες σκηνές.

Βέβαια, αν θέλουμε να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο, μην περιμένουμε εκλογές, που άλλωστε νοθεύονται πανεύκολα. Χρειάζεται να κυβερνήσουν αυτοί που ξέρουν: Οι εργάτες, όχι οι κηφήνες.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger