Home » , , » "30 χρόνια Ν.Δ ψηφίζαμε, γαμώ την Νεα Δημοκρατία" - Μια αληθινή δημοσκόπηση (Βίντεο)

"30 χρόνια Ν.Δ ψηφίζαμε, γαμώ την Νεα Δημοκρατία" - Μια αληθινή δημοσκόπηση (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 | 11:21 μ.μ.

Καθυστερούν να παρουσιαστούν οι "έγκυροι" δημοσιολόγοι του Σκάι και τα γνωστά γαλάζια τρολ του διαδικτύου να χαρακτηρίσουν "εγκάθετους"  τους απολυμένους εργάτες των λιπασμάτων Καβάλας που "στόλισαν" με πεζοδρομιακό λεξιλόγιο -πλήρως δικαιολογημένα-  τον υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, και ανησυχούμε. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν δικαιολογούνται ανακλαστικά Ρόνταν πλαν από τα κυβερνητικά φερέφωνα.

Οχι δηλαδή ότι ίδρωσε το αυτί του εξουσιαστικού πρεζονιού που λέγεται Κωστής Χατζηδάκης. Απλώς πιθανόν να του χάλασε η διάθεση καθώς έπινε τον καφέ του στην πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη και έτυχε να τον συναντήσουν απολυμένη εργάτες. Μπορείς να απευθύνεις μομφή στον οργισμένο εργάτη που εκτός εαυτού απευθύνεται στον υπουργό για να του πει τους  «Μας πετάξατε στο δρόμο, δεν έχω να ταΐσω τα παιδιά μου», ή στον άλλο που δηλώνει κοψοχέρης αφού "30 χρόνια ψήφιζε Νέα Δημοκρατία" και τώρα απευθυνόμενος στον Κωστή Χατζηδάκη τον αποκαλεί "Πουτάνας γιε, γαμώ τα σπίτια σας";

Φυσικά το παρακάτω βίντεο δεν θα παρουσιαστεί  σε κανένα Πετσωμένο τηλεοπτικό κανάλι. Αυτά έχουν προτεραιότητα να προβάλλουν τις μαγειρεμένες δημοσκοπήσεις που μας λένε πόσο αξιολάτρευτη είναι από τον λαό η κυβέρνηση του συζύγου της υπέρλαμπρης.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

12 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:21 π.μ.

Πολύ απλά, όταν τα ψηφαλάκια της ΜΟΝΑΡΧΟΦΑΣΤΙΚΗΣ Ν.Δ. έρχονται αντιμέτωποι με τις ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ τους...

12 Σεπτεμβρίου 2021 στις 10:29 π.μ.

Στο ανωτέρω σχόλιο Υ.Γ.: στις επόμενες εκλογές αυτά τα γαλάζια γίδια πάλι Νέα Δικτατορία θα ψηφίσουν...αρκεί να τους τάξει ο ντόπιος κομματάρχης της Ν.Δ...ΑΝΤΩΝΗΣ.

12 Σεπτεμβρίου 2021 στις 10:28 μ.μ.

Και εγω αυτο πιστευω. Δεν αλλαζουν μαντρι αυτοι.ΕΜΕΙΣ οι υπολοιποι τι θα κανουμε με τι χαμενη ψηφο

.

13 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:43 π.μ.

Φίλε Φωτεινό μονοπάτι, καθώς και υπόλοιποι σύντροφοι του blogspot, στις τελευταίες εκλογές 2019 είχαμε 45% αποχή, κατάντια για τα δεδομένα εκείνης της χρονιάς και των επόμενων. Πιστεύω πως σε αυτό το ποσοστό η ευρύτερη αριστερά και ιδιαίτερα το Κ.Κ.Ε. πρέπει να απευθυνθεί και να δρέψει καρπούς (καθώς διαθέτει μεγάλη πείρα). Αν κάνω λάθος, ευπρόσδεκτες είναι παρατηρήσεις - διορθώσεις από συντρόφους...ΑΝΤΩΝΗΣ.

13 Σεπτεμβρίου 2021 στις 1:31 μ.μ.

Η διαρροες του Μητσοτακη είναι στα δεξιά του.Χανει ψηφους απο alt right σχηματα( Τραγκας,βοβολης,Βελοπουλος) λόγω εμβολίων,Πρεσπων και μεταναστευτικου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger