Home » , » "Ιεροί" κτηνάνθρωποι, "λειτουργοί του Υψίστου"

"Ιεροί" κτηνάνθρωποι, "λειτουργοί του Υψίστου"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 | 2:28 π.μ.


Υπάρχουν κάποιοι ρασοφόροι τόσο κτήνη που κακοποιούν σεξουαλικά τόσο φρικτά μικρά παιδάκια και ανήμπορους ανθρώπους σε σημείο που σε φτάνουν να λες ότι είναι η καλύτερη απόδειξη ότι δεν υπάρχει θεός, γιατί διαφορετικά θα έριχνε φωτιά να κάνει τους "λειτουργούς" του.

Αρχικά θυμηθείτε την ιστορία  της Κύπριας Έλενας Φραντζή, την οποία κακοποιούσε σεξουαλικά ο παπάς, θετός πατέρας της από ηλικία 4 (!) ετών. Και όταν ενηλικιώθηκε η κοπελιά και θέλησε να καταγγείλει τον βιαστή της δέχτηκε μια τέτοια εγκληματική συμπεριφορά  από την πολιτεία και τους  αρχιρασοφόρους που την οδήγησαν να γίνει αυτόχειρας μόλις; στα 29 της χρόνια.

Ρίξτε επίσης και ,μια ματιά σ' αυτή μας την ανάρτηση στην οποία αναφέρουμε τις περιπτώσεις ενός  εγκληματία παπά ο οποίος βίαζε και κακοποιούσε σεξουαλικά ένα εννιάχρονο κοριτσάκι. και σε ένα άλλο κτήνος με ράσα το οποίο ασελγούσε σε ανήλικο κοριτσάκι, μόλις 10 ετών και μάλιστα μέσα στην εκκλησία που λειτουργούσε στην Κέρκυρα. Το ίδιος ανατριχιαστική είναι η είδηση που περιέχεται στο ίδιο κείμενο μας για την σύλληψη ενός 49χρονου παπά στο Αγρίνιο ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά δυο αδελφούλες, όταν αυτές ήταν στις τρυφερές ηλικίες των 13 και 8 ετών: Την πρώτη την βίαζε συστηματικά ενώ στο 8χρονο κοριτσάκι ασελγούσε επανειλημμένως.

Η αποκάλυψη που φέρνει τώρα ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Τριάντης σε ρεπορτάζ του στην ιστοσελίδα της εφημερίδας "Documento" σε οδηγεί σε αδυναμία να βρεις τις κατάλληλες λέξεις να το σχολιάσεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ένας 19χρονος με νοητική στέρηση στα Χανιά δεχόταν συστηματικά "σεξουαλική κακοποίηση από δύο ιερείς και έναν ακόμη άνδρα". 

Τα ίδια πρόσωπα «τον απειλούσαν προκειμένου να μην αποκαλύψει όλα όσα συνέβαιναν». «..Του έλεγαν ότι θα τον σταυρώσουν σαν τον Χριστό και θα τον κάψουν σαν τον Ιούδα» επισημαίνεται στην αναφορά προς την Εισαγγελία. αναφέρει το δημοσίευμα.

"Τα όσα κατήγγειλε ο 19χρονος για τους δύο ιερείς ερευνώνται ακόμη από τις αρχές", είναι η κατακλείδα του ρεπορτάζ και φυσικά εμείς είμαστε πάρα πολύ επιφυλακτικοί για το τι κατάληξη θα έχει αυτή η αποκάλυψη.

Υ.Γ: Το ότι δικηγόρος των παπάδων που κατηγορούνται είναι ο Χρήστος Μαρκογιαννάνης, πρώην εισαγγελέας, υφυπουργός και βουλευτής την Ν΄Δ μάλλον τυχαίο θα είναι 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger