Home » , » Δελτίο Ειδήσεων.

Δελτίο Ειδήσεων.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 | 9:39 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μερικές φορές βάζω ειδήσεις σε ένα άρθρο που δεν είναι τόσο σχετικές μεταξύ τους. Είναι ένα δικό μου δελτίο ειδήσεων.

Αυτό θα κάνω και σήμερα με δυο θεματάκια που αξίζει να τα αναφέρουμε, αλλά όχι να κάνουμε ολόκληρη πραγματεία σήμερα, καθώς αυτή τη στιγμή μαίνεται μια νεοφιλελέ λαίλαπα που καταστρέφει τα πάντα.

Το πρώτο είναι τι συμβαίνει με Τράγκα και Μητσοτάκη. Είναι προφανές.

Ο Φράγκας έγινε αρχηγός κόμματος για να αποφύγει τη σύλληψη. Γνωρίζοντας παλιά μέλη της γαλάζιας συμμορίας (ολόκληρη ιστορία πως και γιατί) ξέρω, πως όταν έχασε ο πατέρας του τις εκλογές ο Κυριάκος το πήρε βαρύτερα από όλους. Ορκίστηκε να εκδικηθεί. Κρατήστε το, γιατί αυτό είναι γεγονός.

Ο Φράγκας την εποχή του 90 έκανε τη πιο σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, μαζί με τον Κακαουνάκη στο Σκάι του Αφραγκούζου.

Που να φανταστεί ο μακαρίτης ο Κακαουνάκης, πως το Καρφί σήμερα θα έγλειφε το Μητσοτάκη, ενώ το κόμμα του, το ΠΑΣΟΚ, θα ήταν τσόντα της ΝΔ! Κανείς τότε δεν είχε τόση φαντασία. Ούτε καν φτιαγμένος. Το ΚΚΕ κάτι έλεγε περί ίδιας πολιτικής, αλλά ακόμα και στο Κόμμα δεν περίμεναν τέτοια ξεφτιλίκια.

Θα μου πείτε “ο Αλαφούζος δεν ήταν πίσω από Τράγκα και άλλους που ξέχεζαν πατόκορφα τον Αποστάτη”; Ναι, αλλά ο μικρός τότε Κυριάκος τον Τράγκα άκουγε να του βρίζει τον πατέρα και όλο του το σόι. Θυμάστε τι σας έλεγα για το Σαμαρά όταν έλεγαν πάει για Πρόεδρος; Φράγκα, Τρελαντώνη, τρέξτε! Σας την έχει φυλαγμένη. Ο ιός; Είναι πρόσχημα. Είναι βεντέτα, προσωπική υπόθεση.

Εδώ ένα μικρό δείγμα στο οποίο ο Τράγκας είναι ιδιαίτερα ευγενικός, καθώς ήταν πολύ χαρούμενος που έπεσε ο Μητσοτάκης.  

Το άλλο θέμα είναι για να γελάσουμε. Προσοχή μόνο μη γλιστρήσουμε από τα σάλια των δεξιών.

Η Πατούλαινα, που την έχουμε δει, επισκίασε (έγραψαν) τη Μόνικα Μπελούτσι, που την έχουμε δει επίσης και θαυμάσει πολλοί περισσότεροι!

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αλλά εδώ έχει τερματίσει η κολακεία. Φυσικά έγινε ο χαμός από την πλάκα και τα σχόλια.

Δεν μπορούμε να σταματήσουμε από τα γέλια.

Για μένα βέβαια είναι ξεκάθαρο υπονοούμενο πως η Πατούλαινα πήρε κιλά. Ο μόνος τρόπος να επισκιαστεί η Μόνικα από αυτή. Να κάτσει μπροστά να της κρύψει τον ήλιο!

Μάλλον όμως θα βγάλουν και δημοσκόπηση που θα λέει πως η Πατούλαινα είναι καταλληλότερη από τη Μόνικα. Δεν είναι πρώτη φορά που λένε ανοησίες.

Γιατί τώρα τη λέω Πατούλαινα; Γιατί έτσι τι βλέπουν οι δεξιοί. Αν δεν ήταν γυναίκα πολιτικού, θα ήταν μια ηλικιωμένη κυρία που είναι λιγάκι ψώνιο. Άντε να την έβγαζε η Ανίτα.

Κατάντια; Έχουμε δει και πολύ χειρότερα.

Δε σχολιάζω άλλο, απλά έβαλα την είδηση για να δούμε που καταντά ο κόλακας.

Φυσικά υπάρχουν άλλα θέματα πολύ πιο σοβαρά, με σπουδαιότερα το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας και τον εκφασισμό της κοινωνίας.

Είπα σήμερα να μην ασχοληθώ ακόμα με τον αδυσώπητο πόλεμο εμβολιασμένων – ανεμβολίαστων, ή μπολιασμένων – ψεκασμένων και πάθουμε κατάθλιψη. Είμαι ειρηνιστής. Η μόνη πραγματική διάκριση είναι ταξική. Μεταξύ πλουσίων και φτωχών.

Θα πούμε και για τον καιρό.

Ο καιρός είναι καλός, πάντα κατάλληλος για Επανάσταση.

Αν δεν αλλάξουμε ριζικά, να ξέρετε πως κάθε χειμώνα θα πνιγόμαστε, ακόμα κι αν ρίξει μια σταγόνα νερό και κάθε καλοκαίρι θα ψηνόμαστε στα κάρβουνα.

Είναι επίσης καιρός να σκεφτείτε, να δείτε ποια είναι τα πραγματικά σας συμφέροντα, τα ταξικά, όπως έκαναν οι διανομείς και πέτυχαν ένα μεγάλο θρίαμβο σε καιρούς που το κεφάλαιο είναι κυριολεκτικά οδοστρωτήρας.

Μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο, φτάνει να το αποφασίσουμε.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger