Home » , , » "ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" (Κλεμμένος τίτλος)

"ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" (Κλεμμένος τίτλος)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 | 8:30 π.μ.

Το έχουμε δεδομένο. Αν κάποια στιγμή οι μπάτσοι - δολοφόνοι του 20χρονυ τσιγγάνου οδηγηθούν στο δικαστήριο θα βγουν πεντακαθαρίδηδες

Η αστική δικαιοσύνη δεν χαλάει τις "παραδόσεις" της  απέναντι στα "όργανα της τάξεως" όταν αυτά στα πλαίσια του καθήκοντος τους δολοφονήσουν και κάποιον πολίτη. Το ίδιο έργο παρακολουθούμε από το 1985 όταν ο μπάτσος δολοφόνος Αθ. Μελίστας (με δικηγόρο υπεράσπισης τον Α. Λυκουρέζο), ο οποίος είχε σκοτώσει εν ψυχρώ τον 15χρονο μαθητή Μιχάλη Καλτεζά αθωώνεται γιατί σύμφωνα με τους δικαστές βρισκόταν "εν βρασμώ ψυχής".  

Τώρα όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ βάλθηκαν συντονισμένα να φτιάξουν το αφήγημα "αναγκάστηκαν οι αστυνομικοί να πυροβολήσουν γιατί κινδύνευε οι ζωή του". Και το κάνουν με τόσο προκλητικό τρόπο που εξόργισαν ακόμα και αστούς δημοσιογράφους, Εμείς ας πούμε θα είχαμε ενδοιασμούς να βάλουμε τίτλο στην ανάρτησή μας "ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ", όπως κάνει ο καλός δημοσιογράφος Μάριος Διονέλλης στην σελίδα του σχολιάζοντας τον τρόπο που παρουσίασε το όλο θέμα η φυλλάδα "Πρώτο Θέμα".  

Και θα το δείτε. Δεν θα είναι μοναδικός ο γραφικός Γεωργιάδης που βιάστηκε να βγάλει δικαστική ετυμηγορία αθωώνοντας τους δολοφόνους μπάτσους και δίνοντας τους μάλιστα "παράσημο" Θα ακολουθήσουν και άλλοι νεοδημοκράτες.

Και φυσικά δεν είναι μόνο το "πρώτο ψέμα", που φτιάχνει το κλίμα για να ξελασπώσουν και δικαστικά οι δολοφόνοι μπάτσοι. Ολοι οι καθεστωτικοί δημοσιολόγοι στην ίδια ρότα κινούνται. Τυχαία επιλέγουμε την ιστοσελίδα του Μαρινάκη in.gr


Το αφήγημα γνωστό. Τραυματίστηκαν εφτά αστυνομικοί και οπότε βρισκόμενοι σε άμυνα  αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν -σε κατοικημένη περιοχή, πάνω από 30 φορές, αυτό φυσικά δεν το λένε, όπως και δεν αναφέρουν ότι ενέργησαν πέρα απ' τις εντολές που είχαν πάρει- ένα ψέμα που αναγκαστικά, το ομολογούν στο σχετικό ρεπορτάζ. Τις εντυπώσεις όμως τις έχουν δημιουργήσει απ' την αρχή του ρεπορτάζ.

Πραγματικά δεν μπορεί να χωνέψουμε ότι μας βγήκε από αριστερά ένας αστός δημοσιογράφος. "ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ"!!! Μπράβο ρε Διονέλλη. Ρέστα!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger