Home » , » Πήγε Κόλαση;

Πήγε Κόλαση;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 | 3:00 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

“Ο Νικόλαος Ι. Σωτηρόπουλος ήταν Έλληνας ορθόδοξος θεολόγος - φιλόλογος και ιεροκήρυκας της Εκκλησίας. Γεννήθηκε στις 15 Απριλίου 1934 και απεβίωσε στις 28 Αυγούστου 2014”.

“Το 1988, και μετά από αίτημα του Αρχιεπίσκοπου Αθηνών, του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας και άλλων, του επιβλήθηκε αφορισμός από τη Μείζονα και Υπερτελή Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως...”

Βράζει δηλαδή στην Κόλαση ο θεολόγος;

“Τόσο πριν όσο και μετά τον αφορισμό δρούσε (κατά κοινή ομολογία κυρίως των Επισκόπων του εξωτερικού) συχνά με εντελώς αδικαιολόγητα αντιεκκλησιαστικό τρόπο επιπλήττοντας όλους σχεδόν τους Αρχιερείς της Ορθόδοξης Εκκλησίας... ενώ αναγνώριζε ως Ορθόδοξους άτομα που δεν είχαν σχεδόν καμία σχέση με την αναγνωρισμένη Ορθόδοξη Ανατολική Χριστιανική Εκκλησία ταυτόχρονα θεωρούσε αιρετικούς τους Ορθόδοξους Αρχιερείς”

Η εγκυκλοπαίδεια δε τα λέει όλα. Ο τύπος ήταν φανατικός. Αντίστοιχο του ISIS σε χριστιανό, ούτε καν Ταλιμπανιστήρι!

Ακροδεξιός αντικομουνιστής, σήμερα θα τον αποκαλούσαν τρολλ. Θρησκόληπτος, όχι πιστός, πίστευε πως ήταν λίγο πολύ ο αποκλειστικός εκπρόσωπος του Θεού! Ο υποτιθέμενος Χριστιανός δεν έλεγε καλή κουβέντα για κανένα!

Ήταν μαθητής του Αυγουστίνου Καντιώτη. Αυτού που γκρέμισε ναούς επειδή ήταν Σλαβικού ρυθμού! “Ο Καντιώτης πολέμησε το καρναβάλι ως θεσμό και τάχτηκε κατά εκπροσώπων του πολιτισμού. Χαρακτηριστικά, το 1991 αφόρισε το σκηνοθέτη Θόδωρο Αγγελόπουλο με αφορμή την ταινία του Το Μετέωρο Βήμα του Πελαργού, αλλά και όσους συμμετείχαν σε αυτήν”. Φυσικά ο Σωτηρόπουλος ήταν μαζί του σε όλες τις παράλογες μεσαιωνικές δράσεις και απόψεις.

Και οι δυο ήταν τρομερά μισογύνηδες σοβινιστές. Φυσικά ήταν και οι δυο χουντικοί.

Ο Σωτηρόπουλος αφορίστηκε γιατί κατηγόρησε τον τότε Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο ως αιρετικό. Να φανταστείτε πως “ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Στυλιανός έγραψε τη διατριβή του στην ιδέα πως η Ορθόδοξη Εκκλησία κατείχε το αλάθητο όταν ενεργούσε από κοινού με συνοδικότητα (π.χ. Οικουμενικές Σύνοδοι)”, που διδάσκεται σήμερα στις θεολογικές σχολές.

Μετά τον αφορισμό του ο φανατικός έπαιρνε σβάρνα ακροδεξιά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς για να βγάλει την κακία, το μίσος και το ρατσισμό. Πολλοί κατηγορούσαν το Διευθυντή της οργάνωσης “Σταυρός” ως “εκβιαστή” εκτός από “λασπολόγο” και “συκοφάντη”.

Φυσικά οι ναζί σατανιστές τον λατρεύουν, αφού είχε τη νοοτροπία ιεροεξεταστή του Μεσαίωνα σε συνδυασμό με αυτόν γνωστής θεούσας. Ο τύπος σύμφωνα με μαρτυρίες ιερέων και πιστών μούτζωνε και καταριόταν όλους όσους δεν είχαν κάλο στο μυαλό, όπως αυτός! Χριστιανός, αλλά από τις Σταυροφορίες.

Διάφοροι ακροδεξιοί προσπαθούν χρόνια τώρα να τον ξεπλύνουν. Ένας από αυτούς ο γνωστός ψεκασμένος Αμβρόσιος. Ο ίδιος που αφόρισε το Μητσοτάκη και τους άλλους!

Εμείς δεν πιστεύουμε σε αφορισμούς κλπ, αλλά σύμφωνα με τους Χριστιανούς βράζει σε κάποιο καζάνι στην Κόλαση και μετά τον πηδάει ο Διάολος.

Αφιερωμένο σε κάποιο ακροδεξιό τρολάκι που το παίζει και καλά Χριστιανός.

Οι ναζί σατανιστές, τα γαλάζια τρολλ με τους υποκριτές παπάδες και τους απατεώνες δήθεν θεοφοβούμενους, είναι ο λόγος που διαλύεται σήμερα η Εκκλησία ΑΕ μια ώρα αρχύτερα πριν την Κομμουνιστική Επανάσταση.

Ξιδάκι θεούσες; Μήπως ένα αφορισμό;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger