Home » , » Μπάτσοι: "Και όποιον πάρει ο χάρος", αν έχουν απέναντι τυχαίους πολίτες, ενώ είναι συνεργοί σε ναζιστικά εγκλήματα

Μπάτσοι: "Και όποιον πάρει ο χάρος", αν έχουν απέναντι τυχαίους πολίτες, ενώ είναι συνεργοί σε ναζιστικά εγκλήματα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021 | 1:00 μ.μ.

Την προσοχή σας. Ενα άτομο υπεράνω κάθε υποψίας για αντιαστυνομικά αισθήματα, ο εν αποστρατεία ταξίαρχος Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε στην χθεσινή ραδιοφωνική εκπομπή του Ν. Μπογιόπουλου και τοποθετήθηκε για την πρόσφατη κρατική δολοφονία στο Πέραμα. Πέρα απ' τις αναφορές του για την "απειρία" την "ελλιπή εκπαίδευση" και τον "αντιεπαγγελματισμό των αστυνομικών" που αναφέρθηκε, κρατήστε το παρακάτω απόσπασμα της τοποθέτησής του: "Σ' αυτή την περίπτωση που έγιναν οι 38 πυροβολισμοί, χτυπήθηκαν και άλλα αυτοκίνητα σταθμευμένα. Θα μπορούσαν εκεί να βρισκόταν η μάνα μας, ο πατέρας μας, εμείς οι ίδιοι Και όπως διαβάσαμε στην ιατροδικαστική έκθεση 2 ήταν οι πυροβολισμοί που δέχτηκε αυτός ο άτυχος νεαρός. Οι υπόλοιποι πυροβολισμοί που κατέληξαν; Θα μπορούσαν να καταλήξουν σε κάθε πολίτη που βρισκόταν σ' αυτό τον χώρο".

Μας λέει δηλαδή ξεκάθαρα ο απόστρατος αξιωματικός ότι από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε και άλλους τυχαίους πολίτες δολοφονημένους από μπάτσους.

Κάντε τώρα ένα παραλληλισμό. Οι μπάτσοι που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ρίχνουν καταιγισμό πυρών με στόχο κάποιους νεολαίους -το μόνο τους παράπτωμα που γνώριζαν ήταν ότι δεν σταμάτησαν σε ένα αστυνομικό μπλόκο-, αδιαφορώντας για το ποιον τυχαίο άνθρωπο μπορούσε να πάρει ο χάρος, αδιαφόρησαν όταν μπροστά τους η ναζιστική συμμορία δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα. 

«Η κοπέλα του Παύλου Φύσσα πήγε στην αστυνομία. Έξι μηχανές με 12 αστυνομικούς της ΔΙΑΣ ήταν εκεί. Τους εκλιπαρούσε η κοπέλα αλλά αυτοί της είπαν: "θα τα βάλουμε εμείς με αυτά τα γομάρια;"», ανέφερε περασμένη ανάρτησή μας, 

Η ένστολη, λοιπόν, αλητεία, που δεν δίστασε να δολοφονήσει εν ψυχρώ ένα 18χρονο παιδί και να τραυματίσει σοβαρά ένα 16χρονο, (και από τύχη δεν είχαμε θύματα και τυχαίους πολίτες), ανήκουν στην ίδια εγκληματική συμμορία που αδιαφόρησε, αν δεν συνέργησε, να γίνει μπροστά στα μάτια της η δολοφονία από τους ναζί του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα.

«Δολοφονήθηκε (σ.σ ο Παύλος Φύσσας) υπό τα βλέμματα τουλάχιστον οκτώ αστυνομικών, εκ των οποίων ο ένας ήταν βαριά οπλισμένος. Προτού ξεκινήσει η επίθεση οι αστυνομικοί βρίσκονταν μαζί με τους Χρυσαυγίτες, που ήταν πολλοί και οπλισμένοι. Δεν βρίσκονταν μαζί με τα παιδιά, που ήταν λίγα και άοπλα και τα οποία ήταν φανερό πως θα γίνονταν τα θύματα, εάν κάτι συνέβαινε».

Θανάσης Καμπαγιάννης

 "Οι αστυνομικοί αυτοί έπρεπε να είναι στο ειδώλιο του κατηγορουμένου μαζί με τα μέλη της Χρυσής Αυγής διότι η παρουσία τους -σσ τον τόπο του εγκλήματος- όχι μόνο δεν απέτρεψε, αλλά ενίσχυσε ψυχολογικά  τους χρυσαυγίτες οι οποίοι κυνήγησαν την παρέα του Παύλου Φύσσα και οδήγησαν στην δολοφονία του".

Κώστας Παπαδάκης

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger