Home » , » Ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ και κολλητός φίλος του Μπογδάνου, Νίκος Ρωμανός, ξεπέρασε σε ηλιθιότητα τον διαγραμμένο από την Κ.Ο της Ν.Δ., βουλευτή. (Το λες και "κατόρθωμα")

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ και κολλητός φίλος του Μπογδάνου, Νίκος Ρωμανός, ξεπέρασε σε ηλιθιότητα τον διαγραμμένο από την Κ.Ο της Ν.Δ., βουλευτή. (Το λες και "κατόρθωμα")

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 | 6:13 π.μ.

Ο τύπος λέγεται Νίκος Ρωμανός, είναι κολλητός φίλος του Μπογδάνου και συναγωνίζεται στον διαγραμμένο από την κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ, σε ηλιθιότητες.

Στον αγώνα αυτόν, τώρα πήρε το προβάδισμα, όπως βλέπουμε στο βιντεάκι που ανάρτησε ο χρήστης του twitter Ιερώνυμος boss. Είναι ένα απόσπασμα από την χθεσινή τηλεοπτική παρουσία που είχε ο Ν. Ρωμανός, με την ιδιότητα του εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ που διαθέτει, -σιγά μην πήγανε αναξιοποίητο από τον Κυριάκο ένα τέτοιο νεοδημοκρατικό "αστροπελέκι"- στην οποία είχε αντιπαράθεση με εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ για τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες.

Η λεζάντα που συνοδεύει το συγκεκριμένο οπτικό αναφέρει: "Μισή ώρα έλεγε -σ.σ ο Ν. Ρωμανός- για ακραία καιρικά φαινόμενα και στο τέλος λέει: έχω βαρεθεί 40 χρόνια να λέμε για ακραία φαινόμενα"

Υ.Γ: Για το πόσο "ακραία" ήταν τα καιρικά φαινόμενα γράφαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας. Αναζητήσαμε όμως και βρήκαμε όλη την τοποθέτηση του εκπροσώπου της Ν.Δ., και αυτό που μας εξόργισε ήταν ο ειρωνικός τρόπος που σχολίασε τις απίστευτες εικόνες με τα παιδάκια του σχολείου της Ν. Φιλαδέλφειας τα οποία έφτιαξαν "δρόμο" με θρανία για να βγουν από το πλημμυρισμένο κοντέινερ το οποίο η κυβέρνηση του επιτελικού κράτους ονομάζει σχολείο. "Τα παιδιά δεν θα πνιγόντουσαν κι’ όλας, αφού το νερό έφτανε μόνο λίγους πόντους πάνω από το έδαφος" ακούσαμε να λέει το εξουσιαστικό παχύδερμο.

Δείτε στο twitter το βιντεάκι που αναφέραμε. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger