Home » , , » Η απόλυτη απαξίωση τους

Η απόλυτη απαξίωση τους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021 | 11:37 μ.μ.

To να παραπληροφορεί συνειδητά ένας μπατσοσυνδικαλιστής σαν τον Σ. Μπαλάσκα  συνεπικουρούμενος από δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια όπως ο Οικονόμου και ο Προτοσάλτε μπορείς να το προσπεράσεις, θέτοντας απλώς το ερώτημα, απλώς αν ο μπάτσος έχει την παραμικρή επαφή με την στοιχειώδη λογική και την πραγματικότητα.

Υπάρχουν όμως κάποια ερωτήματα που δεν είναι δυνατόν να μην τα θέσεις. Και κύρια απευθύνονται στον υπουργό πολιτικό προϊστάμενο των μπάτσων γιατί αυτός φέρει την κύρια ευθύνη και για τις επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας και να διατάξει έρευνα για την απειθαρχία που έδειξαν οι υφιστάμενοι του στις εντολές που είχαν πάρει από τους ανωτέρους τους. 

Δεν είναι δυνατόν ο πολιτικός γενίτσαρος -  υπουργός μπάτσων και καταστολής. να επισκέπτεστε  τους επτά μπάτσους δολοφόνους για να τους "στηρίξει ψυχικά" -μια κίνηση που είναι πρωτόγνωρη- και το μήνυμα που περνάει ξεκάθαρο,  και να παριστάνει το παγώνι σ' αυτά που αυτονόητα πρέπει να τοποθετηθεί. 

Με τα όσα, λοιπόν, αποκαλύπτονται αποδεικνύεται εντελώς ψευδή η ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομία στις 23/10. Οχι μόνο δεν ήταν οδηγός του κλεμμένου αυτοκινήτου το παιδί που σκότωσαν οι μπάτσοι, -όπως έγραφε η ανακοίνωση-, αλλά απ' την πρώτη στιγμή γνώριζαν ότι δεν υπάρχει κανένας  τραυματίας από τους ένστολους. ενώ ισχυριζόταν το δημοσίευμα της αστυνομίας ότι υπήρχαν 7 τραυματισμένοι αστυνομικοί. 

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι άλλο. Οτι οι μπάτσοι έγραψαν στο δολοφονικά πιστόλια την εντολή που είχαν πάρει από τους ανωτέρους τους να σταματήσουν την καταδίωξη του αυτοκινήτου με τα γνωστά αποτελέσματα, που μπορούσαν να είναι και χειρότερα με δολοφονημένους από μπάτσους απλούς πολίτες

Πόσο, λοιπόν εξουσιαστικό παχύδερμο είναι ο Θεοδωριάκος; Αντί να δώσει την παραμικρή απάντηση στέλνει δυο μέρες τώρα την ένστολη αλητεία να μακελεύει διαδηλωτές.

Σαν επίλογος το κείμενο του ανάρτηση σε f/b ο Θανάσης Καμπαγιάννης (Εχει τον συμβολισμό του ότι συνήγορος των δολοφόνων μπάτσων είναι ο Κούγιας και πολιτική αγωγή ο σύντροφος Θανάσης).

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger