Home » , » Ο τελευταίος ζωντανός μάρτυρας του Noor1 καταγγέλλει ότι πρόσφατα αποπειράθηκαν να τον σκοτώσουν!

Ο τελευταίος ζωντανός μάρτυρας του Noor1 καταγγέλλει ότι πρόσφατα αποπειράθηκαν να τον σκοτώσουν!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 | 7:11 μ.μ.

Τα όσα γνωστοποιεί το βίντεο που μας έστειλε η φίλη marka2 είναι συγκλονιστικά. Και λογικά θα έπρεπε να είναι ακατανόητο γιατί πέρασαν τόσο απαρατήρητα από όλα τα ΜΜΕ ακόμα και αυτά που πρόκεινται στην αντιπολίτευση!
Τους είναι εντελώς αδιάφορο ότι ο τελευταίος μάρτυρας που έχει μείνει ζωντανός στην πολύκροτη υπόθεση του ναρκόπλοιου Noor1, το οποίο μετέφερε 2,1 τόνους ηρωίνης, υψηλής καθαρότητας και ανυπολόγιστης χρηματικής αξίας, καταγγέλλει απόπειρα ανθρωποκτονίας;

Στις 7 Οκτώβρη γράφαμε  ότι εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στο Ντουμπάι ο επιχειρηματίας  Βασίλης Γεωργιάδης. ο δέκατος μάρτυρας της υπόθεσης που βρίσκεται νεκρός υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Και τώρα άλλος ένας βασικός μάρτυρας της υπόθεσης, ο τελευταίος που απέμεινε καταγγέλλει δημόσια ότι αποπειράθηκαν να τον δολοφονήσουν!!!

Και το εξ ίσου εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι όπως αναφέρει το παρ' ολίγο θέμα της δολοφονικής απόπειρας -"σώθηκα από τύχη" αναφέρει χαρακτηριστικά-  ενώ ζήτησε επανειλημμένες συνάντηση με τον υπουργό Ναυτιλίας αυτός για "ευνόητους λόγους" το απέφυγε. 

(Μιλάμε πάντα για τον Γιάννη Πλακιωτάκη, το κυβερνητικό στέλεχος που μέσα στην πανδημία έδωσε 5 εκ. € για την… “Υπηρεσία κατά των Πάγων του Ατλαντικού”,  το πρόσωπο που χάρισε νέο πακτωλό εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ  στους Ακτοπλόους εφοπλιστές, το άτομο που άκουσε ανέκφραστο τον πλοιοκτήτη Πάνο Λασκαρίδη να θεωρεί ..."χέστρα", τον πρωθυπουργό).

Αυτός ο κυβερνητικός "άριστος", λοιπόν, θεώρησε χάσιμο χρόνου να συναντήσει αυτόν τον κρίσιμο μάρτυρα.

"Φοβόμαστε να περπατήσουμε .. έχουμε πει και στο υπουργείο ότι έχουμε πρόβλημα αλλά ο υπουργός για τους δικούς του λόγους δεν θέλει να μας δει. Αυτή την στιγμή υπάρχουν πολλά ζητήματα γύρω από το θέμα του πλοίου... έχω αναλάβει για εγγυηθώ για το πλοίο ... πρόκειται για ένα  ζήτημα πολιτικο-οικονομικό. Δεν είναι ένα θέμα απλό" ακούμε να μας λέει, μεταξύ άλλων το παρ' ολίγο θύμα της δολοφονικής απόπειρας. Τα συμπεράσματα δικά σας. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger