Home » , » "Θαύματα"

"Θαύματα"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 | 10:29 μ.μ.

Την πρώτη θαυματουργεί σημερινή θεία παρέμβαση την συναντήσαμε σε τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων και η οποία μας λέει ότι "Από θαύμα γλύτωσαν οι μαθητές"  στο 1ο Λύκειο Καλαμάτας όταν κατέρρευσε η οροφή του σχολείου τους.  Για καλή τύχη των μαθητών και των καθηγητών του σχολίου, η οροφή κατέρρευσε την ώρα του διαλείμματος

Πιθανόν θα έβαλαν και το χεράκι τους οι προσευχές του προσώπου η οποία θα ήταν ιδανική καντηλανάφτισσας σε επαρχιακό παπαδίστικό μαγαζί και σήμερα παριστάνει την υπουργό Παιδείας. 

Αλλά μιας και αναφερθήκαμε σε "θαύμα" είπαμε να δούμε και την σημερινή παραγωγή των "αγίων" που κατοικοεδρεύουν στα επουράνια.

 Επισκεφτήκαμε, λοιπόν τον πλέον αρμόδιο ιστότοπο ο οποίος ειδικεύεται με το ότι έχει σχέση με τις μεταφυσικές δραστηριότητες. Κεσάτια σήμερα. Η μόνο σχετική ανάρτηση είναι "ξεστoκάρισμα""Το θαύμα του αγίου Αντρέα σε ένα μικρό παιδί που συγκλονίζει", αναφέρετε στα όσα περιγράφει "μια παλιά Κυπριακή παράδοση,", Σύμφωνα μ' αυτή σε μια περιοδεία του, ο Απόστολος Ανδρέας, πήγε και σε ένα νησάκι της Κύπρου. Εκανε τα κουμάντα του, ώστε ο θεός να λύσει το πρόβλημα δίψας που αντιμετώπιζε αυτός και οι συνταξιδιώτες του, αφού απ' την ρίζα "ενός κατάξερου βράχου" άρχισε να αναβλύζει γάργαρο νερό, ενώ ένα τυφλό παιδάκι που έπλυνε μ' αυτό το πρόσωπο του, απέκτησε την όραση του.

 Τώρα πώς γίνεται αυτό το "θαύμα" που έγινε πριν από αιώνες, να "συγκλονίζει" σήμερα το χριστεπώνυμο ποίμνιο δεν ξέρουμε. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι αν δεν πίστευε τέτοια απλοϊκά παραμυθάκια το "ευσεβές ποίμνιο" δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης θρησκευτικά μπακιροκοφτεία και ιστότοποι που "ποιμένουν" τους "πιστούς δούλους του Κυρίου"  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger