Home » , » Είναι, αδιανόητο, απίστευτο, εξωφρενικό με πόσους αδίστακτους dealer ιδιωτικών συμφερόντων έχουμε μπλέξει!

Είναι, αδιανόητο, απίστευτο, εξωφρενικό με πόσους αδίστακτους dealer ιδιωτικών συμφερόντων έχουμε μπλέξει!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 | 6:48 μ.μ.


Να αναφέρουμε πάλι ότι έχουμε μπλέξει με κυνικούς αδίστακτους εγκληματίες, που συνειδητά δημιουργούν καθημερινά εκατόμβες νεκρών; 

Να σχολιάσουμε ότι έχουν το θράσος σε επίσημο έγγραφο τους να χαρακτηρίσουν "άτυχους", όσους ασθενείς με COVID που ενώ ήταν απαραίτητο "δεν είχαν την τύχη να μπουν σε ΜΕΘ" όπως γράφουν χαρακτηριστικά;

Να αρχίσουμε πάλι τα "γαλλικά" στον τηλέμπορα-υπουργό που ενώ σήμερα είχαμε μεγάλη αύξηση στους ημερήσιους θανάτους, από το κορωνοϊό 104 συγκεκριμένα οι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ ανέρχονται σε 657 αυτός παρουσιάζεται στο χαμαιτυπείο του Αλαφούζου για να μας πει ότι: "Μια χαρά πάει η Ελλάδα μας, στέκεται όρθια, η οικονομία μας πάει καλά, η ζωή μας συνεχίζεται!

Είναι, αδιανόητο, απίστευτο, εξωφρενικό! Δεν το χωράει ο νους σου να ακούς τέτοιες παπαριές την ώρα που με τον πιο επίσημο τρόπο ανακοινώνουν ότι κόβουν και τα ΕΚΤΑΚΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ στο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης, για να υπάρξει προσωπικό ώστε να ασχοληθεί με τους "άτυχους" αρρώστους της πανδημίας, που ενώ η κατάσταση της υγείας τους απαιτεί να εισαχθούν σε ΜΕΘ, αυτοί σύμφωνα με τους "υπεύθυνους" δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους και έτσι νοσηλεύονται σε κοινούς θαλάμους!

Αυτά τα κτήνη που προαναγγέλλουν θανάτους-δολοφονίες αφού στο έγγραφο τονίζεται ότι στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, ένα από τα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, όλα τα περιστατικά που έχουν χαρακτηρισθεί ως «έκτακτα» και έχουν ήδη προγραμματιστεί για να χειρουργηθούν, αναβάλλονται μέχρι να υπάρξει, ύφεση της πανδημίας ή μέχρι να ενισχυθεί το νοσοκομείο με προσωπικό! Μόνο το ότι περιμένουν να εισακουστούν οι προσευχές του "Άρχοντα Οφφικιάλιου", δεν μας είπαν.

Αλλη μια ξεκάθαρη απόδειξη ότι έχουμε απέναντι μας dealer ιδιωτικών συμφερόντων, των μεγάλων ιδιωτικών ομίλων στην υγεία, αφού όπως δημοσιεύουν καθεστωτικά ΜΜΕ, ασθενείς που είδαν τα ραντεβού για τα προγραμματισμένα χειρουργεία τους να ακυρώνονται, έχουν ήδη απευθυνθεί σε ιδιώτες, τους οποίους θα πληρώσουν από την τσέπη τους, προκειμένου να χειρουργηθούν.

Και μια χαρακτηριστική περίπτωση που οδηγεί το ταξικό ουσιαστικό αφιόνι.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger