Home » , » Θα μας τρελάνουν οι Συριζαίοι με τις "μεταγραφές" του

Θα μας τρελάνουν οι Συριζαίοι με τις "μεταγραφές" του

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 | 1:00 μ.μ.

Κάποια πράγματα είναι εντελώς δυσνόητα για όσους/ες έχουμε μια μακροχρόνια σχέση με την δημοσιογραφική πιάτσα. Είναι δύσκολο να αντιληφθούμε κάποιες «οβιδιακές μεταμορφώσεις» ή διαφορετικά το πώς έχουν τον τρόπο να εκφέρουν ορισμένοι τον δημοσιογραφικό λόγο ανάλογα στο μέσον που εργάζονται. 

Η πρόσφατη περίπτωση του επονομαζόμενου «killer», κατά κόσμο Θανάση Τσεκούρα,  αποτέλεσε προσφιλή θέμα συζήτησης στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια. (Το ψευδώνυμο «killer» το απέκτησε ο κύριος αυτός, όταν κατά την θητεία του στο παρελθόν σαν διευθυντής «Εθνους», εκτελώντας τις εντολές του εργοδότη του Γ. Μπόμπολα, προχώρησε σε μαζικές απολύσεις και μειώσεις μισθών δημοσιογράφων, κάτι που ανάγκασε την ΕΣΗΕΑ να τον διαγράψει από μέλος της και με μια πολύ σκληρή ανακοίνωση έκανε λόγο για πρώην «συνάδελφο», ο οποίος τελικά κατάντησε «ταγμένος στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων της εργοδοσίας»). 

Στην συνέχεια αρθρογραφούσε στην ιστοσελίδα the toc όταν ήταν υπό την διεύθυνση της Ελλης Στάη, χρημάτισε αρκετά χρόνια επιτελικό στέλεχος του «Πρώτου Θέματος» και αρθρογράφος στην ιστοσελίδα του Χρήστου Ράπτη, iefimerida.

Αντιλαμβάνεται, λοιπόν κάποιος το πολιτικό υπόστρωμα του κυρίου Τσεκούρα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορεί να γίνει κατανοητό ότι υπήρξε -σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες- παρέμβαση υψηλόβαθμων στελεχών της Κουμουνδούρου να αναλάβει την διεύθυνση της ιστοσελίδας ieidiseis.gr που πρόκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως διαπιστώνει κανείς από τους αρθρογράφους της και τον τρόπο που παρουσιάζει την θεματολογία της. (Υπάρχει το μεγάλο ερώτημα το πώς καλύπτονται οικονομικά τέτοιες ιστοσελίδες οι οποίες απασχολούν επαγγελματίες δημοσιογράφους, αλλά αυτό δεν εμπίπτει στα πλαίσια αυτής της ανάρτησης)  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger