Home » , » Κυβερνητικά ψέματα και ταξική αντιμετώπιση για την πανδημία

Κυβερνητικά ψέματα και ταξική αντιμετώπιση για την πανδημία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021 | 11:52 μ.μ.

Μαύρη και η σημερινή μέρ με την πανδημία να καλπάζει ατίθαση. Περα απ' τους 89 ανακοινώθηκε από τον ΕΟΔΥ ότι 704 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι,  Απ΄ αυτούς οι 170 βρίσκονται σε κοινούς θαλάμους, Αρα με μια απλή αφαίρεση βλέπουμε ότι οι λειτουργικές ΜΕΘ για την πανδημία είναι 534. Καταρρίπτονται λοιπόν όλα τα παραμύθια των κυβερνητικών παπαγάλων για τις 1000+ ΜΕΘ για τον κορονοϊό.

Απ΄ τους 170 ασθενείς διασωληνωμένους εκτος ΜΕΘ δεν βρίσκεται κανένας από την "ελίτ". Ολα είναι άτομα της τάξης μας. Συμβαίνει αυτό που γράφαμε σε πρόσφατη ανάρτησή μας. "Η πανδημία δεν είναι ταξική. Ο τρόπος αντιμετώπισής της όμως είναι".

 Η περίπτωση του "παππά που χρειάζεται ξύρισμα .. με κλαδευτήρι",  του δεσπότη Αιτωλίας και Ακαρνανίας «άγιου» Κοσμά είναι ενδεικτική. Την ώρα που η "πλεμπαίοι" ασθενείς από τον κορονοϊό, τραβούν τα πάνδεινα, βιώνοντας τριτοκοσμικές καταστάσεις, για τον δεσπότη βρέθηκε αμέσως ΜΕΘ, 300 χιλιόμετρα μακριά από την περιοχή που ασκεί τα καθήκοντα του ο "ποιμενάρχης".

Σ' αυτές τις περιπτώσεις δεν ισχύει η ρήση "αν είσαι και παπάς με την αράδα σου θα μας". Σ' αυτές τις περιπτώσεις πρωτεύει το ταξικό κριτήριο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger