Home » , , » Τράγκας vs Καμπουράκη και the toc

Τράγκας vs Καμπουράκη και the toc

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 | 1:24 π.μ.

Την στιγμή που δεκάδες βαριά νοσούντες ασθενείς από τον κορωνοϊό βρίσκονται διασωληνομένοι σε απλούς σε ένα 80χρονο δεσπότη - κήρυκα του αντιεμβολιασμού- βρίσκεται αμέσως κρεβάτι σε ΜΕΘ στον "Ευαγγελισμό".   

Την ώρα που εκατοντάδες "πλεμπαίοι" θύματα του θανατηφόρου μονοκύτταρου ιού αναμένουν το προδιαγεγραμμένο τέλος τους, αφού γι' αυτούς δεν υπάρχει θέση σε μια Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, που τους είναι απολύτως αναγκαία,  ο Γ. Τράγκας εισάγεται σε ΜΕΘ στο "Σωτηρία" για "καθαρά προληπτικούς λόγους", όπως μας ενημερώνει ο  εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος του Γιώργου Τράγκα, 

Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε τίποτα. Τα συμπεράσματα προκύπτουν μόνα τους.

Ενα παραπολιτικό σχολιάκι μόνο. Ο επικεφαλής του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», έκανε ο ίδιος γνωστό με ανάρτησή του στο twitter ότι έχει προσβληθεί από τον ιό. Την επομένη ο Καμπουράκης είπε στο ραδιόφωνο, του Σκάι ότι αρρώστησε από τον COVID-19 «ο αρχηγός των αντιεμβολιαστών, πρώην δημοσιογράφος, που έχει κάνει κόμμα ακροδεξιών τάσεων και έχει πάρει πολλούς στο λαιμό του».

Σχετικά δημοσιεύματα υπήρξαν και στην ιστοσελίδα the toc με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μια έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των δυο πλευρών οι οποία έχει πάρει και δικαστικές διαστάσεις. Ο Τράγκας ισχυριζόμενος ότι ο ίδιος και το πολιτικό μόρφωμα στο οποίο ηγείται έχουν "ταχθεί υπέρ του συναινετικού εμβολιασμού", κατέθεσε αγωγή "εναντίον του κ. Καμπουράκη και του “THE TOC”, που "συστηματικά συκοφαντεί τον ίδιο και το Κίνημα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ".

 Αν η υπόθεση τελικά εκδικαστεί και επιβεβαιωθούν κάποιες φήμες που κυκλοφορούν, τότε θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η δικαστική ακροαματική διαδικασία.

Υ.Γ: Αλήθεια, πώς μπορείς να αντέξεις αυτή την είδηση, αν έχει δικό σου άνθρωπο διασωληνωμένο σε απλό θάλαμο, -υποψήφιο νεκρό- γιατί σου λένε ότι δεν υπάρχει κρεβάτι σε ΜΕΘ να νοσηλευτεί, και μαθαίνει ότι κάποιος "μεγαλοσχήμονας" εισήχθει αμέσως στην ΜΕΘ για "προληπτικούς λόγους";  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger