Home » , » Λένα Διβάνη: Χτες δικαιολογούσε τους δολοφόνους ενός 19χρονου "τζαμπατζή". Σήμερα την ενοχλεί η κατάσταση στα δημόσια Πανεπιστήμια.

Λένα Διβάνη: Χτες δικαιολογούσε τους δολοφόνους ενός 19χρονου "τζαμπατζή". Σήμερα την ενοχλεί η κατάσταση στα δημόσια Πανεπιστήμια.

Από giorgis , Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022 | 12:58 π.μ.

Του Γ. Γ.

Διαβάζοντας την ανάρτηση του ιστότοπου μας για την σκοπιμότητα και της διαστάσεις που πήρε η παραίτηση της καθηγήτριας Πανεπιστημίου κ. Λένας Διβάνη, θα ήθελα να κάνω μια επισήμανση. (Αν είσαι παλιά καραβάνα στο πολιτικό κουρμπέτι η μνήμη σου ταξιδεύει σε γεγονότα που οι νεότεροι/ες τα αγνοούν).

Δεν έχω άποψη για το διδακτικό, επιστημονικό και συγγραφικό έργο της συγκεκριμένης κυρίας. Αυτό που γνωρίζω πολύ καλά είναι ότι πρόκειται για μια άθλια προσωπικότητα, ένα άτομο που δεν δίστασε να υπερασπιστεί ακόμα και δολοφόνο όταν θεώρησε ότι "διασαλεύεται" η επικρατούσα κοινωνική τάξη. Και εννοώ  την δημόσια στάση που πήρε στον θάνατο, στην δολοφονία ουσιαστικά, του 19χρονου Θανάση Καναούτη  η οποία έγινε στις13 Αυγούστου του 2013 στο Περιστέρι. Η ανάρτησή της στο διαδίκτυο στην οποία μας έγραφε "Συμπέρασμα: οι ελεγκτές δεν πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους γιατί κάποιος τζαμπατζής μπορεί να πηδήξει έξω από το όχημα. Λογικό", ξεσήκωσε τότε θύελλα αντιδράσεων.

Γ' αυτή, λοιπόν την "κυρία" που χτες δικαιολογούσε τους δολοφόνους ενός 19χρονου "τζαμπατζή" και τώρα, στο τέλος του εργασιακού της βίου ανέλαβε να προσφέρει την τελευταία της υπηρεσία στο σύστημα, μόνο περιφρόνηση της αξίζει.   

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

15 Ιανουαρίου 2022 στις 11:31 π.μ.

Το νεοφιλελευθερο μνημονιακο αυτο σούργελο αφησε την καρεκλα γιατί φοβήθηκε μην εισπράξει τιποτα κλωτσές( sic) ως αμοιβη για οσα εχει πει κατα καιρους

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger