Home » , » Ο ένας δεξιός ρουφιανεύει τον άλλο. Παλιά τους τέχνη, κόσκινο.

Ο ένας δεξιός ρουφιανεύει τον άλλο. Παλιά τους τέχνη, κόσκινο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 | 7:12 μ.μ.


Από καλή μας φίλη και καθημερινή επιστολογράφο είναι ο παραπάνω διάλογος στο twitter. "Ο ένας δεξιός ρουφιανεύει τον άλλο. Παλιά τους τέχνη, κόσκινο", σχολιάζει η αναγνώστρια τον τρόπο που πάει να αποποιηθεί τις ευθύνες, ο αποτυχημένος υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ., "καρφώνοντας" τον νυν υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη.

Εδώ όμως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Ο Σταμάτης Πουλής έχει μια τεράστια προϊστορία. Να θυμίσουμε ότι ο Σ. Πουλής ήταν πρώην εκπρόσωπος των εργαζομένων του "αμαρτωλού" ΚΕΕΛΠΝΟ που απολύθηκε, μαζί με τη σύζυγό του, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου -την οποία προσέλαβε στην συνέχεια ο Αδωνης Γεωργιάδης στο πολιτικό του γραφείο - λόγω των ποινικών  διώξεων που έχουν ασκηθεί εναντίον του,  κάποιες απ' τις οποίες είναι και κακουργηματικού χαρακτήρα.

Το πιο βασικό απ' όλα είναι ότι ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. άσκησε στον Κ. Μητσοτάκη "Αφόρητες πιέσεις ώστε να περιληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Δυτική Αττική ο στενός του συνεργάτης Σταμάτης Πουλής". προσδοκώντας ότι ο κολλητός του θα εκλεγεί και θα αποκτούσε βουλευτική ασυλία, ξελασπώνοντας από τις ποινικές διώξεις που έχει σε βάρος του. Διαβάστε αυτή την σχετική ανάρτησή μας. 

***
 Την τελευταία εξέλιξη σ' αυτή την υπόθεση την διαβάζουμε σε δημοσίευμα της "ΕφΣυν".

Βαρύ κατηγορητήριο για τις σπατάλες στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Δύο παραπεμπτικά βουλεύματα στέλνουν στο «σκαμνί» τους υπευθύνους για το πάρτι προσλήψεων επί υπουργίας Άδ. Γεωργιάδη.
Δύο τελεσίδικα βουλεύματα εκδόθηκαν από τη Δικαιοσύνη στέλνοντας σε δίκες, με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, τους εμπλεκόμενους σε προσλήψεις ημετέρων στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Πρόκειται για τον Θόδωρο Παπαδημητρίου (πρώην διευθυντής ΚΕΕΛΠΝΟ), Σταμάτη Πουλή (πρώην πρόεδρο εργαζομένων και πολιτευτή της Ν.Δ.), Ανδρονίκη Θεοφιλάτου (πρώην διευθύντρια του τμήματος Διοικητικού Συντονισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ, σύζυγος του Σταμάτη Πουλή και συνεργάτιδα του Αδωνη Γεωργιάδη), Κατερίνα Πολύζου (πρώην οικονομική διευθύντρια).

Πρόκειται για δύο διαφορετικές υποθέσεις, τις οποίες είχε παραπέμψει στη Δικαιοσύνη ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης για τις οποίες τα Δικαστικά Συμβούλια που συνεδρίασαν, εξέδωσαν δύο παραπεμπτικά βουλεύματα για το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, υιοθετώντας πλήρως τις εισαγγελικές προτάσεις της αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Β.Γ. (αρ. πρότασης 3325/2021) που πρότεινε να παραπεμφθούν στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων με τον νόμο 1608/50 περί καταχραστών του Δημοσίου.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger