Home » , » Γαλάζιοι βρικόλακες ανήθικοι σκευωροί

Γαλάζιοι βρικόλακες ανήθικοι σκευωροί

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 | 6:18 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Βγενόπουλος: Δίκαια καταδικάστηκε για τη φωτιά της Μαρφίν. Δεν τον καταδίκασαν οι δικαστές, αλλά ο κόσμος.

«Το 2008 είχε κληθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις στη Βουλή σχετικά με την εμπλοκή του ομίλου Marfin στην πώληση του ΟΤΕ». Θυμίζουμε πως η Deutsche Τelekom αγόρασε από την κυβέρνηση το μάνατζμεντ του ΟΤΕ, αλλά το αντίτιμο το κατέβαλε στον Βγενόπουλο! Η αγορά από την Deutsche Τelekom 98.026.324 μετοχών του ΟΤΕ, τις οποίες κατείχε η ΜΙG, στην τιμή των 26 ευρώ, μπορούσε να αποκτηθεί με 18 ευρώ ανά μετοχή στο Χρηματιστήριο». Δεν τα έγραφα εγώ, τα έλεγε το Αριστερό Κόμμα- De Linke στη Γερμανική Βουλή. Τότε ο Βγενόπουλος είχε κάνει μήνυση στον Τσίπρα.

«Μετά την ίδρυση της ΠΕΚ ο Ανδρέας Βγενόπουλος κατηγορήθηκε από μία μερίδα φίλων του Παναθηναϊκού ότι χρησιμοποίησε προς όφελός του μία σκληροπυρηνική μερίδα των φιλάθλων ώστε να πιέσει την τότε ιδιοκτησία της ΠΑΕ να του επιτρέψει την είσοδο στην ομάδα».

«Μετά το συμβάν της δολοφονικής επίθεσης στο υποκατάστημα της τράπεζας Marfin - Egnatia στην οδό Σταδίου 23, που συνόδευσε τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην Ελλάδα την άνοιξη του 2010 ο Ανδρέας Βγενόπουλος επισκέφτηκε το υποκατάστημα (ως εκπρόσωπος της τράπεζας) λίγες ώρες μετά τον εμπρησμό και δέχτηκε αποδοκιμασίες από το παρευρισκόμενο πλήθος».

Δικαιολογημένη η αγανάκτηση του κόσμου αφού είπε δυο σοβαρότατα ψέματα. Πρώτον πως το κατάστημα είχε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πυρασφάλειας, πράγμα που προφανώς δεν ίσχυε και δεύτερον πως τάχα δεν πίεσε τους εργαζόμενους να εργαστούν τη συγκεκριμένη μέρα που ήταν μέρα γενικής απεργίας και βέβαια αναμένονταν οι μεγαλύτερες και δυναμικότερες κινητοποιήσεις που έγιναν ποτέ, αφού ως και τα πουλημένα ΜΜΕ δεν είχαν δελτία ειδήσεων για να μην καταγράψουν την οργή.

Θυμίζουμε την αθώωση του Κ. Βαξεβάνη για τη μήνυση του Βγενόπουλου που είχε γράψει πως «ο Ανδρέας Βγενόπουλος επιχειρώντας τότε να αποτρέψει τη δικαστική συνδρομή της Κύπρου προς την Ελλάδα, απευθυνόμενος με επιστολή του στον τότε Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, και στον τότε Υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, ζητούσε να μην δώσουν στοιχεία στους Κύπριους (σσ στις αρμόδιες δικαστικές αρχές που τα ζητούσαν) με το επιχείρημα ότι και ο ίδιος δεν μπορούσε να λάβει στοιχεία για δική του υπόθεση».

Σήμερα λοιπόν βγαίνει η ΝΔ με ένα αποπροσανατολιστικό video για να ξεπλύνει το ένοχο και βέβαια να κατηγορήσει την τότε πρόεδρο του Αρείου Πάγου Β. Θάνου. Η υπόθεση είναι παλιά, από το 2016. Γιατί τώρα; Γιατί στην πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει στη ΝΔ 11 μονάδες! Γιατί έχουμε ακρίβεια, ανεργία, γιατί μας ζητούν ματωμένα πλεονάσματα. Γιατί έρχεται νέο Μνημόνιο, γιατί πάμε για 26.000 νεκρούς από την απαξίωση του ΕΣΥ.

Να δούμε λοιπόν τι γράφει η εγκυκλοπαίδεια πως είπε ο δικηγόρος του για τη δήθεν αποκάλυψη.

«Ο κ. Βγενόπουλος δεν μήνυσε την κ. Θάνου. Μήνυσε κάποια κυρία που εμφανιζόταν και μιλούσε για λογαριασμό της κ. Θάνου. Ποτέ δεν έχει πει ο κ. Βγενόπουλος ότι του ζήτησε χρήματα η κ. Θάνου. Η μήνυση του κ. Βγενόπουλου δεν έγινε κατά της κ. Θάνου. Έγινε κατά της κυρίας αυτής που λοιδορούσε το όνομα της κ. Θάνου. Είναι λάθος να προσπαθείτε να εμφανίσετε τον κ. Βγενόπουλο ως αντίδικο της κ. Θάνου. Γιατί αυτό μπορεί να εμπεριέχει και πίεση στους κ. δικαστές ότι έχουν απέναντί τους τον αντίδικο της κ. Θάνου. Δεν βάλλει ο κ. Βγενόπουλος κατά της κ. Θάνου. Βάλλει κατά μίας απατεώνισσας».

Απατεώνες νεοδημοκράτες δεν θα σώσει τίποτα. Θα πάτε φυλακή.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger