Home » , » Ψευτόμαγκας

Ψευτόμαγκας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 | 11:50 μ.μ.

Πηγή: ΚΟΝΤΡΑ

Ο Σαμαράς στο συνέδριο της ΝΔ ήταν ο… γνωστός Σαμαράς. Με την εθνικιστική πλατφόρμα και τις μπηχτές για την κυβερνητική πολιτική. Αν ο Μητσοτάκης τον είχε στείλει κομισάριο στις Βρυξέλλες, αντί του Σχοινά, ή τον είχε κάνει ΠτΔ, αντί της Σακελλαροπούλου, θα έλεγε τα ίδια; Οχι, θα έκανε μόκο και θα υμνούσε τον Κούλη. Οπως έκανε μόκο όταν ο Καραμανλής ο νεότερος τον επανέφερε στην εγχώρια πολιτική σκηνή, κάνοντας συμφωνία με τη δυναστεία Μητσοτάκη. 

Τι είναι, επομένως, ο Σαμαράς; Ενας ψευτόμαγκας της Δεξιάς. O Kούλης τον «τελείωσε» με μια ατάκα λίγων λέξεων: «Κλονίστηκε και η ΝΔ στην εποχή της μεγάλης κρίσης. Είχαμε φτάσει να πάρουμε 18%, αλλά ξαναπιάσαμε το 40%». Ποιος πήρε 18% (για την ακρίβεια 18,85%); Ο Σαμαράς. Και 40% (για την ακρίβεια 39,85%); Ο Κούλης. Βέβαια, τα ζόρια για τον Κούλη θ’ αρχίσουν άμα χάσει τις επόμενες εκλογές. Μέχρι τότε, όμως, ο Σαμαράς δεν μπορεί ούτε να τον… γρατζουνίσει.

ΥΓ. Οι άνθρωποι του Κούλη δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν περιπαικτικά ότι ο Σαμαράς έκανε αριθμητικό λάθος όταν δήλωσε «υπηρετώ αυτή την παράταξη 45 χρόνια». Θα έπρεπε να αφαιρέσει τα 11 χρόνια της ΠΟΛΑ!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger