Home » , » Δημοσιοκαφρίλας το ανάγνωσμα. Απ' το "θαύμα" της φυλλάδας Κουρτάκη. στον "μιζαδόρο Κούλη" του Σ. Χίου

Δημοσιοκαφρίλας το ανάγνωσμα. Απ' το "θαύμα" της φυλλάδας Κουρτάκη. στον "μιζαδόρο Κούλη" του Σ. Χίου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 10 Μαΐου 2022 | 9:00 π.μ.


Το ότι ορισμένοι δημοσιολογούντες παρουσιάζουν καθημερινά εγκεφαλικά τους κατασκευάσματα σαν πραγματικά γεγονότα δεν είναι άξιο αναφοράς. Είναι όμως απόλυτα προβληματικό, σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί και εγκληματικό, να παρουσιάζονται πρωτοσέλιδα σε φυλλάδες τέτοια παραμύθια, όμως το παραπάνω. Φαντάζεστε να υπάρξει ένας θρησκόληπτος ασθενής από την αρρώστια που αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο και να παρατήσει την θεραπευτική του αγωγή, αναζητώντας  κάποιο "λαδάκι από Μοναστήρι, με θεϊκό άρωμα" για να αποκατασταθεί το πρόβλημα υγείας του;

Το σημερινό πρωτοσέλιδο που βλέπουμε στην εικόνα είναι απ' την φυλλάδα ON Time: του ομίλου «Παραπολιτικά», του Γ. Κουρτάκη -ο οποίος είναι αχυράνθρωπος του Β. Μαρινάκη-. Μπορείς να του αποδώσεις την κατηγορία τις διακίνησης ψευδών εγκληματικών ειδήσεων.

Και μην ισχυριστούν κάποιοι/ες ότι υπερβάλουμε. Το παπαδαριό είναι "μαγαζί γωνία" και όσο και αν μειώθηκε η πελατεία του, εξακολουθεί να υπάρχει ικανό θρησκευόμενο ποίμνιο:


Από την άλλη πάλι δεν μπορούμε να εξηγήσουμε τί είναι αυτό που προσφέρει το ακαταδίωκτο στον σαλταρισμένο, -αλλά και επικίνδυνο- γραφικό φασίστα Στέφανο Χίο και κυκλοφορεί συνέχεια με τέτοια προκλητικά πρωτοσέλιδα. 
  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger