Home » , » Η βουλευτής της Ν.Δ παραδέχεται ότι το κόμμα της κατασκευάζει face news, αλλά το κυβερνητικό κόμμα στρέφετε δικαστικά ενάντια σε χρήστη του διαδικτύου για ψευδή ανάρτησή του!

Η βουλευτής της Ν.Δ παραδέχεται ότι το κόμμα της κατασκευάζει face news, αλλά το κυβερνητικό κόμμα στρέφετε δικαστικά ενάντια σε χρήστη του διαδικτύου για ψευδή ανάρτησή του!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 | 9:00 π.μ.

Το να στοχοποιεί ο Αδωνης Γεωργιάδης απλό χρήστη του twitter και γαλάζια τρολάκια και δημοσιοποιούν το όνομα, το επάγγελμα και την φωτογραφία του χρήστη του διαδικτύου, που σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του κυβερνητικού κόμματος κάνει 'απρεπή" κριτική στην Ν.Δ., είναι κάτι που μπορείς να το προσπεράσεις.

Το θέμα όμως παίρνει άλλες διαστάσεις όταν επίσημα το κόμμα της Ν.Δ., ανακοινώνει ότι θα στραφεί δικαστικά σε βάρος χρήστη του διαδικτύου γιατί έκανε μια τρολιά πλαστογραφώντας ένα έγγραφο. Ας μην μπούμε στην διαδικασία να αναφέρουμε ότι η ανακοίνωση μας ενημερώνει ότι η Ν.Δ φακελώνει τους χρήστες του διαδικτύου, αφού μας λέει ότι γνωρίζει την πολιτική τοποθέτηση του διαδικτυακού θαμώνα εναντίον του οποίου προσφεύγει στην αστική δικαιοσύνη. Ούτε θα εστιαστούμε στην απίστευτη λάσπη που έχουν δεχτεί κόμματα της αντιπολίτευσης από χαλκευμένα έγγραφα που έχουν αναρτήσει γαλάζια τρολ.

Εδώ όμως η πρόκληση της Ν.Δ. ξεπερνάει κάθε όριο. Και δεν εννοούμε ότι είναι σε εξέλιξη μια φάμπρικα ώστε να αστυνομευτεί το διαδίκτυο (Το πόσο αυτό είναι δυνατόν είναι μια άλλη ιστορία). Και προφανώς είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο κάθε face news που βλέπει την δημοσιότητα. Αυτό δεν το συζητάμε. Από και και πέρα όμως είναι θράσος, να ζητάει την ποινική δίωξη ενός χρήστη του διαδικτύου για μια ψευδή ανάρτηση, ένα κόμμα του οποίου βουλευτής -η Σοφία Βούλτεψη- από το βήμα του κοινοβουλίου μάλιστα, παραδέχτηκε ότι το κόμμα της κατασκευάζει face news!    

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger