Home » , » Σαγιονάρα κι ακροδεξιός πισινός

Σαγιονάρα κι ακροδεξιός πισινός

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 | 7:22 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Που είναι μωρέ; Που είναι ο ακροδεξιός με τη σαγιονάρα και τον πισινό έξω; Που είναι ο Αφρικανός από τη Νάουσα; Που χάθηκαν; Ο Γεωργιάδης ξέρω που είναι, στα κανάλια. Ας του πει κάποιος ΑΡΔ τι γίνεται στο υπουργείο του.

Οι ακροδεξιοί ετοιμάζονται να διαδηλώσουν για το Αιγαίο! Πλάκα κάνω, δεν τους νοιάζουν τα νησιά, μόνο η Μακονία είναι Ελληνική. Εντάξει, κάνει και ζέστη, είμαστε φίλοι με τους Αμερικανούς που είναι φίλοι των Τούρκων… Φίλος φίλου που λένε. Φίλοι - φίλοι καριοφίλι.

Πάνε λοιπόν τα νησιά. Τουρκικό Αιγαίο! Μητσοτάκη, δεν ξέρω τι λέει ο Πούτιν για τη ρώγα σου, ο Σουλτάνος όμως σ’ εκτιμά πολύ. Γι αυτό σε βοηθά συνέχεια με το να μοιράζει σανό στα αιγοπρόβατα. Είσαι καλύτερο γιουσουφάκι κι από κείνο του Αγά στο σήριαλ ο Χριστός Ξανασταυρώνεται.

Ο Μητσοτάκης χορεύει ανατολίτικους χορούς κι ο Σουλτάνος κοιτά ενθουσιασμένος. Οι ραγιάδες παρακολουθούν αποσβολωμένοι, ενώ ο Θεός παίζει μπουζούκι! Α ρε Γκουσγκούνη που θέλουν μερικοί - μερικοί. Πόσο μπροστά αυτός ο Καζαντζάκης;

Τα συλλαλητήρια από τους αλητήριους γίνονται μόνο όταν η ΝΔ είναι αντιπολίτευση. Μόλις καθίσουν στο τραπέζι κι αρπάξουν την κουτάλα, δεν τους νοιάζει τίποτε! Τρώνε με δέκα μασέλες, τρώνε, σα να μην υπάρχει αύριο.

Αμ ο παπάς με την εικόνα της Παναγιάς; Οι καλόγριες; Οι άλλοι γελοίοι με τα ράσα; Τι έγινε; Εξαφανίστηκαν! Αυτό είναι ταχυδακτυλουργικό, όχι μια κοπέλα να τρέχει σαν την τρελή. Καλέ θαύμα! Το Αιγαίο είναι Τουρκικό! Το χάρισε ο Μητσοτάκης.

Αλλά το Φιδονήσι στην Ουκρανία θα το υπερασπιστούμε μέχρι την τελευταία μας σφαίρα! Κι αυτά που αγοράζουμε τώρα για τους Ουκρανούς είναι. Δεν έχουν φράγκα αυτοί, τα έφαγε ο Ζελένσκι. Άλλο μούτρο αυτός.

Λοιπόν δεξιοί, πότε κάνετε συλλαλητήριο για το Αιγαίο, πείτε μου. Με τους Βόρειους Μακεδόνες είναι άλλο κι άλλο με τους Τούρκους. Εκεί μπορεί να γίνει πραγματικός πόλεμος, όχι από τον καναπέ. Κι οι γείτονες είναι πολλοί κι οπλισμένοι. Δεν παίζουμε μ’ αυτά.

Να θυμάστε αυτό: Όσο πιο «πατριώτης» το παίζει κάποιος στην ειρήνη, τόσο πιο δοσίλογος και λιποτάκτης θα φανεί στον πόλεμο. Στην Κατοχή και την Κύπρο με τους εισβολείς. Τα κτήνη της χούντας, μας το έπαιζαν πολέμαρχοι. Αποδειχτήκαν προδότες. Όπως τότε έτσι και σήμερα μασάνε και λένε βλακείες με γεμάτο στόμα. Αηδία!

Στο μεταξύ δεν έρχεται νέο Μνημόνιο, είναι ήδη εδώ. Όλοι οι οικονομικοί δείκτες πάνε κατά διαόλου. Οι μαυραγορίτες μας γδάρανε. Έδωσα μέχρι 300 ευρώ παραπάνω για ρεύμα το δίμηνο, αλλά πήρα τα του Καράμπελα με το power pass. Υποθέτω πως θα πάρουμε όλοι από ένα arhidipass.

Αγάπη μου, έτσι κι αλλιώς όλοι θα πεθάνουμε. Σημασία έχει να μην πεθάνουμε δούλοι, αλλά ελεύθεροι. Δόξα και τιμή σε κάθε χιμπατζή που το ’σκασε από το κλουβί. Εμείς εδώ έχουμε πολλά πρόβατα που δε το σκάνε εύκολα. Προτιμάνε να τα φάει ο τσοπάνης. Λύκε - λύκε είσαι εδώ; Βγες από το μαντρί τώρα, οι λύκοι έγιναν κομματόσκυλα και δουλεύουν για τον τσοπάνη και το χασάπη.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger