Home » , » Σε Ελλάδα - Ουκρανία ίδια η διαφθορά και η δικτατορία.

Σε Ελλάδα - Ουκρανία ίδια η διαφθορά και η δικτατορία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 | 11:00 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Γνώρισμα του απόλυτου μονάρχη, του τυράννου, του δικτατορίσκου: Ποτέ δε φταίει αυτός, φταίνε οι άλλοι.

Αχ βρε Ιφιγένεια, που δέχτηκες να θυσιαστείς κι όλα αυτά γιατί; Για να λεηλατήσουν, να καταστρέψουν και να σφάξουν οι Έλληνες. Για το πλιάτσικο ρε γαμώτο!

Ο δικτάτορας στο Κίεβο είπε πως περισσότεροι από 60 υπάλληλοι στην υπηρεσία Κρατικής Ασφάλειας και στη Γενική Εισαγγελία εργάζονταν εναντίον του κράτους, στα κατεχόμενα από τη Ρωσία εδάφη. Μόνο; Εδώ όλοι οι πράκτορες εργάζονται για τη CIA.

Μια και τα έκανε σαν τα μούτρα του όταν παίρνει κόκα, είπε να διώξει κάμποσους. Έλα όμως που όλοι ήταν δικοί του! Έδιωξε λοιπόν ένα παιδικό του φίλο - εντελώς άσχετο με το αντικείμενο που είχε, είναι αλήθεια - και μια εισαγγελέα πάλι δική του!

Το έκανε κι ο Κούλης. Τελευταία με το διοικητή του νοσοκομείου, ο οποίος εφάρμοζε, ως καλό κομματόσκυλο την πολιτική της ΝΔ! Σε Ελλάδα - Ουκρανία ίδια η διαφθορά και η δικτατορία.

Βρήκε ευκαιρία ο ναζί να διώξει. Η παραφροσύνη στο μεταξύ δεν κρύβεται. Βρε συ, αν ο παιδικός σου φίλος, οι κολλητοί σου είναι με τους Ρώσους, ποιος είναι μαζί σου; Έτσι όμως κάνουν όλοι οι δικτάτορες. Τα κάνουν γης μαδιάμ και μετά ρίχνουν την ευθύνη στους άλλους. Ο Ζελένσκι το κάνει με τον πόλεμο, ο Μητσοτάκης με την πανδημία και τη μαύρη αγορά.

Βλέπετε δεν είναι Δαβίδ εναντίον Γολιάθ, αλλά Γολιάθ εναντίον Γολιάθ γιατί την Ουκρανία την εξοπλίζει όλο το ΝΑΤΟ και η ΕΕ! Παρόλο που έχουν περισσότερους στρατιώτες, παρόλο που στέλνουμε συνέχεια όπλα και πυρομαχικά, χάνουν από τους Ρώσους εντός έδρας. Κάποιος πρέπει να πάρει πάνω του το φταίξιμο. Αυτός φυσικά δεν είναι ο ναζί του Κιέβου. Τι ναζί θα ήταν αν έλεγε «εγώ φταίω, εγώ τα έκανα θάλασσα»;

Περιμένετε μήπως να πει κάτι αντίστοιχο ο δικός μας γελοίος δικτατορίσκος; «Πέθαναν άνθρωποι γιατί δεν πήρα γιατρούς, αλλά μπάτσους»! Φταίει που ακούγαμε μουσική όρθιοι πίνοντας μπύρες που πήραμε από περίπτερο μετά τα μεσάνυχτα! Και το φάντασμα του Κιέβου έριξε 1.000 αεροσκάφη με μια σφαίρα.

Επειδή δεν είμαι πουτινάκι, γιατί δεν είμαι εφοπλιστής, να μεταφέρω λαθραία Ρώσικο πετρέλαιο, θα πω τον μεγαλύτερο κατάσκοπο των Ρώσων στην Ουκρανία. Ελπίζω οι Ουκρανοί να τον εκτελέσουν: Βολοντίμιρ Ολεξάντροβιτς Ζελένσκι!

Κάρφωσε που θα γίνει η επόμενη επίθεση και πόσοι θα επιτεθούν! Αυτό το κάνουν μόνο οι κατάσκοποι, ενώ δημόσια το κάνουν οι μαστουρωμένοι. Αλλά δεν του έδωσε κανείς σημασία, γιατί λέει συνέχεια μαλακίες, ιδιαίτερα όταν πίνει κόκα. Αφού σε χαλάει, μανάρι μου, κόψε τη, να πάει στο διάολο!

Για να ξέρετε, οι πληροφορίες που παίρνουν οι στρατοί διασταυρώνονται. Για τη Ρωσία ιδιαίτερα δεν είναι μόνο πράκτορες. Υπάρχουν δορυφόροι, ραντάρ, αεροσκάφη, πλοία, που συλλέγουν πληροφορίες για τα στρατεύματα των αντιπάλων. Δεν είναι ένα και δυο τα μέσα. Το ίδιο κάνει κάθε μεγάλη δύναμη. Κράτη σαν τα δικά μας πάνε στα τυφλά. Περιμένουμε από τον 007 και καταλήγουμε στο 000. Μετά φταίει ο «εσωτερικός εχθρός». Ο εσωτερικός βλάκας με περικεφαλαία φταίει.

«Θεέ των μαύρων τον καλό συγχώρεσε Γουίλ
και δώστου εκεί που βρίσκεται λίγη απ’ την άσπρη σκόνη…»

Θα τη βρεις στο αεροπλάνο που πήγαινε στο Άντεν. Ο λευκός φώσφορος κάνει ένωση με το οξυγόνο αναπτύσσοντας θερμότητα άνω των 1.300 βαθμών. Όπλα και ναρκωτικά. Κακός συνδυασμός, μπορεί να γίνουν ατυχήματα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger